W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

După ce a prezentat vreme de doi ani “Vrei să fii milionar?”, Virgil Ianțu pleacă de la Kanal D cu scandal. Vedeta a refuzat prelungirea contractului din cauza deselor modificări care au avut loc în cadrul emisiunii pe care a prezentat-o. Virgil Iantu a decis să părăsească postul Kanal D, la care a prezentat în ultimii doi ani emisiunea “Vrei să fii milionar?”.

“Am așteptat începutul de an pentru a le răspunde celor care m-au întrebat în repetate rânduri despre ce se întâmplă și ce se va întâmpla cu “Vrei să fii milionar?”. După cum ați observat, în anul care a trecut, organizatorii au făcut multe modificări cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, începând de la numărul de episoade și până la conținutul și durata acestora. Numărul de episoade a scăzut de la trei pe săptămână, la doar unul, ora difuzării a fost schimbată, ca mai apoi și durata unui episod să fie înjumătațită. “Vrei să fii milionar?” a avut un aport enorm la câștigarea de către Kanal D a locului 3 în audiență, după cum au declarat reprezentanții postului la momentul respectiv. Dar odată ce lucrurile au ajuns acolo, respectul și interesul postului pentru publicul câștigat s-au schimbat. În urma acestor probleme și a nerespectării termenilor contractuali, am decis să nu prelungesc colaborarea propusă la începutul ultimului sezon de catre postul Kanal D”,  a postat Virgil Ianțu pe pagina lui de Facebook.

 

Monica Avram

shared on wplocker.com