W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Multe persoane vor să slăbească de dragul perfecţiunii sau, pur şi simplu de dragul de a fi în „trend”, din păcate ceea ce mâncăm ne influienţează şi creierul. Cercetătorii neurologi au descoperit acest lucru în urma unor studii. Toate bolile precum diabetul, obezitatea sau poftele de nestăpânit, se ascund în creierul nostru, fără ca noi să ştim acest lucru. Un om obez are funcţiile cognitive afectate, astfel, creierul acestuia gândeşte mai lent.

Oamenii care sar peste micul dejun sunt mai pofticioşi din cauza faptului că se activează partea creierului, cea care este responsabilă de plăcere, astfel aceştia vor consuma mai multe calorii în timpul celorlalte mese. Nutriţioniștii recomandă ca prima masă din zi să fie cea mai consistentă pentru a evita problemele cu greutatea sau, cele de sănătate.În urma studiului s-a mai dovedit, că pofta de mâncare poate creşte foarte mult şi datorită medicamentelor folosite în tratarea dependenţelor. Persoanele dependente de zahăr, au afectate relaţionările spaţiale ale corpului, cât şi memoria. Din fericire, memoria se poate trata cu ajutorul suplimentelor de omega 3.  Aşadar, prin stilul nostru de viaţă, creierul poate deveni o „victimă” a tulburărilor de tot felul.

 

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com