W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Chiar dacă pentru multe vedete de la noi, Paștele este un motiv în plus pentru a scăpa de aglomerația din capitală, există și persoane care spun că din comoditate, de câțiva ani petrec Paștele în București. Spre exemplu, Alexandru Arșinel, Stela Popescu , Felicia Filip spun că așteaptă cu nerăbdare duminica ce vine, când vor alături de familie, acasă- Învierea Domnului.

 Alexandru Arșinel: Deniile le petrec la biserica romană din Napoli, iar de Paște voi fi la biserica din Sinaia, alături de soţia mea, Marilena.

 Stela Popescu: Sunt alături de Sandu (n.r. Alexandru Arșinel) la biserica romană din Napoli, un loc extraordinar de frumos, unde ne-am încărcat de energie pozitivă şi gânduri bune. Să aveţi un Paște frumos cu toţii!

Valentina Pelinel: Anul acesta stăm acasă, cuminţi, şi aşteptăm Iepuraşul. Le doresc tuturor cititorilor LaRevista.ro linişte şi înţelepciune. Să fie pozitivi, ca să atragă binele în vieţile lor. Vorba aceea, speranţa moare ultima! Paste fericit!

 Felicia Filip: Petrecem în familie, alături de toţi oamenii dragi nouă, şi deja ne gândim cu bucurie la zilele de sfântă sărbătoare care urmează. Ne place foarte mult să pregătim meniul, după priceperea şi sensibilitatea noastră, iar preparatele le testăm mai întâi pe noi înşine, înainte de a le servi celorlalţi.  Iar mie îmi place inclusiv acest ritual al curăţeniei tradiţionale dinaintea Paştelui, care are parcă un rol purificator pe toate planurile. Însă cel mai mare farmec îl are înroşitul ouălor – aici ne mai jucăm şi cu alte culori, dar cele mai multe dintre ouăle de pe masa noastră sunt roşii. Fiecare tradiţie ne aduce bucurie, iar această sărbătoare ne aminteşte să mulţumim, încă o dată, pentru toate darurile pe care le primim.

 Oana Sârbu: Voi petrece Paștele departe de agitaţia Bucureştiului, la Gura Portiţei, într-un loc foarte frumos şi liniştit, unde sper să mă odihnesc și să fiu apoi în formă pentru proiectele care mă aşteaptă în perioada următoare. Vom fi o gaşcă de prieteni şi vom petrece, alături de copiii noştri, o sărbătoare pe care o doresc tuturor plină de lumină!

 Victor Ciutacu: realizatorul emisiunii „Tonomatul lu’ Ciutacu” de la România TV: „În proporţie covârşitoare, vom fi la Snagov, la Serghei Mizil acasă. A devenit o tradiţie să petrecem cu gaşca la Snagov. Suntem prieteni de familie şi ne simţim bine împreună.”

Andi Moisescu: realizatorul emisiunii „Apropo TV”şi jurat al show-ului „Românii au talent”, spune că va petrece Paştele, conform tradiţiei, în familie, la casa de la ţară. „Ne întoarcem mai aproape de natură. Să poată alerga şi copiii noştri cât e ziua de lungă”, spune Andi Moisescu. El precizează că îi sunt foarte dragi tradiţiile de Paşte: „Toate-mi sunt la fel de dragi şi, din fericire, la ţară încă se mai ţin. Oricum, la slujbă sunt prezent de la început şi până la sfârşit”.

 Laura Cosoi: fosta iubită a cântărețului Smiley a declarat că își va petrece Paștele la Tîrgu-Mureș, alături de familia actualului său iubit, Cosmin. Totodată, vedeta i-a povestit lui Măruță despre vacanţa pe care a petrecut-o în Israel alături de iubitul său. “În perioada aceasta e o mare încărcătură în Israel. Normal că şi relaţia mea cu Cosmin a trecut la alt nivel acolo, ne-am apropiat şi mai mult”, a spus Laura Cosoi. Ea a vorbit şi despre căsătorie, explicând că simte că ea şi iubitul său nu au intrat întâmplător unul în viaţa celuilalt. “În momentul în care simţi că lucrurile merg în direcţia cea bună, totul e cum trebuie. Nu faci acest pas din cauza lumii, a presiunii, ci îl faci atunci când simţi. Eu am spus de la început că nici eu şi nici Cosmin nu suntem întâmplător unul în viaţa celuilalt”.

 

 

 

Monica Avram

 

 

 

 

shared on wplocker.com