W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Showbiz-ul românesc fierbe în urma deselor despărțiri care s-au petrecut în ultima perioadă. Nici nu se obișnuiesc bine împreună că se și despart. După doar șapte luni de relație, precipitate cu mai multe despărțiri oficiale, cuplu Andreea Mantea- Ștefan Stan au hotărât să pună din nou capăt relației, chiar înainte de căsătorie. Și-au început relația în preajma Crăciunului…s-au despărți, sau impăcat și în cele din urmă iar s-au despărțit. Gurile rele spun că Ștefan Stan este cel care călca mereu strâmb în relație, iar frumoasa prezentatoare Tv nu a mai putut suporta.

Andreea a confirmat despărțirea de “Vocea României”.„Da, m-am despărţit definitiv de Ştefan Stan”, a declarat Mantea pentru Click.ro. De cealată parte și artistului i-a fost greu să ofere declarații despre povestea de drgoste dintre el și Andreea.  “Am ajuns într-un impas. Am decis să ne vedem fiecare de drumul lui, timpul le va decide pe toate”, a declarat şi Ştefan Stan, la Kanal D.

 

 

andreea si stefan stan

 

 

 

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com