W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere, fotbalistul din lotul echipei naționale de fotbal a României s-a prezentat în urmă cu scurt timp la audieri. Gabriel Tamaş a fost chemat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. În prezent jucător al echipei engleze West Bromwich Albion, Tamaș a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile. Fotbalistul a fost dus la audieri în 31 mai după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, spun surse din cadrul Poliției. La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de Poliţie, pentru a fi audiat.

O înregistrare a camerelor de supraveghere, postată pe www.prosport.ro, îl arată pe Gabriel Tamaş în timp ce lovea uşa de la intrare într-un bloc cu picioarele până când a rupt-o, apoi a pătruns în clădire şi a urcat cu greu la etajul I. Legitimat la WBA, Tamaș este convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie.

 

A.M

 

shared on wplocker.com