W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Esential pentru orice trusa de machiaj, rimelul are un rol extrem de important in schimbarea de look.  Chiar daca de cele mai multe ori, efectul rimelului nu este cel dorit, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la el si sa incepm sa folosim spre exemplu genele false. Daca te confrunti cu astfel de probleme, trebuie sa incepi sa urmezi pasii de mai jos, care te vor ajuta sa obtii genele la care ai visat.

 

 Alegerea rimelului potrivit- gene lungi

 Inainte sa-l cumperi, hotaraste-te cum vrei sa ai genele: mai lungi, mai groase? In functie de aceste detalii, te poti orienta mai bine.

Mai apoi, tine cont de un alt factor important: pretul. Desi pare inutil sa investesti sume mari in produse cosmetice, rimelurile mai scumpe nu se aduna la fel de mult si inestetic ca celelate. Acesta este insa singurul avantaj pe care il au fata de restul brandurilor.

 

 Cum sa il aplici ca sa ai gene de doua ori mai luni?

Misca peria rimelului in stanga si in dreapta la baza genelor. Acest pas le va face sa para mai alungite si voluminoase.

Continuand miscarea spre varfuri, roteste peria pentru a separa genele. Aceasta etapa te poate salva de folosirea pieptenului special de gene.

La final, inchide ochii si plaseaza peria deasupra genelor, miscand-o lent spre varfuri. Astfel vei putea lua excesul de rimel, iar ele vor parea si mai groase. Daca nu ai reusit sa iei excesul de rimel sau daca genele s-au lipit, este recomandat sa folosesti un pieptene special care va rezolva usor problema.

Un alt truc este folosirea unui primer inainte de aplicarea rimelului, care va separa firele cu usurinta.

Sfat util

Make-up artistii recomanda folosirea rimelului doar pe genele de sus. Daca doresti sa creezi iluzia unor ochi mai mari insa, poti aplica produsul si pe firele de jos. In cazul in care ti se pare dificila aceasta miscare, plaseaza un servetel sub ele cat timp te dai cu rimelul.

Nu este recomandat sa mai aplici produs dupa ce s-a uscat primul strat deoarece acesta se poate aduna si creea un look inestetic.

 

 

Ana Maria Pruna

shared on wplocker.com