W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Toni Șeicărescu a plecat din trupa Iris, după doar 10 luni de colaborare. Imediat după ce Cristi Minculescu a părăsit Iris, cea mai iubită trupă de rock din România i-a urat bun venit lui Toni Șeicărescu (fost solist Direcția 5). Încetarea colaborării dintre Iris și Toni Șeicărescu a fost confirmată de către managerul trupei, Dan Măciucă.

 

În ceea ce privește venirea unui nou membru în trupa Iris, acesta se numește Rafael și este câștigătorul locului I la secțiunea Interpretare a Festivalului de la Mamaia din anul 2000.

“Toni nu a fost dat afara si nici nu a plecat el…a fost o despartire de comun acord. El are un proiect nou, asa cum si Iris are unul. Ii multumim pentru colaborare, nu sunt reprosuri, dar consideram ca e mai bine asa. Oricum, el era de proba in Iris…pentru ca locul lui Cristi Minculescu este greu de ocupat. E complicat sa inlocuiesti o legenda. Dar am ramas prieteni si la concertul de la finalul anului al trupei Iris va fi si Toni printre invitati. A fost o variant frumoasa, dar…Nu e un “dar” cu reprosuri complicate. Speram insa ca Rafael sa fie formula defininitiva”, a declarat Dan Maciucă pentru cancan.ro. Rafael a fost terminat Facultatea de drept, a profesat ca manechin este cântăreț și a stat o perioadă de un an într-un schit, în Munții Poiana Ruscăi.

“Am cantat cu mai multe trupe de rock si pop din orasul meu natal, apoi am venit la Bucuresti, la Facultatea de Drept, timp in care am facut si niste cursuri de modelling si am profesat ca manechin si fotomodel. Am cantat cu mai multe trupe din Bucuresti, unele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute. Aproape doi ani am avut contracte si am cantat in Olanda si Norvegia (unde am avut sansa sa cant alaturi de celebra trupa Europe), am luat premii la mai multe festivaluri de rock si pop. Tot in timpul facultatii am stat mai bine de un an intr-un schit, in Muntii Poiana Ruscai, cu gandul sa devin calugar. Mi s-a revelat insa ca trebuie sa ma intorc in lume, unde am o misiune de indeplinit. In prezent, sunt instructor de manechine si fotomodele , profesor particular de canto-rock, am activitate muzicala intensa cu trupa Rytual (eu, plus ex-Blues Machine, fosta trupa de acompaniament a lui A.G. Weinberger). Colaborez si cu alti muzicieni, vreau sa am o activitate complexa, sa nu ma cantonez intr-un singur loc”, a declarat Rafael după câștigarea trofeului de la Mamaia.

 

 

Monica Avram

 

 

 

 

2 Responses to “Trupa IRIS are un NOU solist! A fost manechin, cântăreț, karatist și călugăr! Află cine i-a luat locul lui Toni Șeicărescu în cea mai IUBITĂ trupă ROCK din România!”


Trackbacks/Pingbacks

  1. Oakley Flak Jacket…

    Trupa IRIS are un NOU solist! A fost manechin, cântăreț, karatist și călugăr! Află cine i-a luat locul lui Toni Șeicărescu în cea mai IUBITĂ trupă ROCK din România! – Romania SuperStar…

  2. Oakley Flak Jacket…

    Trupa IRIS are un NOU solist! A fost manechin, cântăreț, karatist și călugăr! Află cine i-a luat locul lui Toni Șeicărescu în cea mai IUBITĂ trupă ROCK din România! – Romania SuperStar…

shared on wplocker.com