W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kilogramele în plus au fost mereu o problemă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Chiar dacă de cele mai multe ori, alegem o metodă nu tocmai bună pentru a pierde în greutate, Prevention.com vine în ajutorul nostru cu mici trucuri care ne vor ajuta să scăpăm de kilogramele în plus.

Aceste trucurui însă nu dau rezultate decât dacă sunt repetate zilnic, ajungand să devină adevărate obiceiuri pe care să le urmam pentru a slăbi. Totodată, rezultatele se văd în timp, nefiind vorba de trucuri care își pierd eficiența odată ce nu mai sunt făcute de femei.

 Iată ce trebuie să faci!

 

Mișcă-te când vorbești

În timp ce vorbești cu cineva, ai ocazia de a arde calorii foarte repede având în vedere că organismul tău se va concentra la două lucruri odată. Așadar, dacă petreci timp mult la mobil, poți întinde rufe, caz în care vei arde 68 de calorii în 30 de minute sau poți așeza masa de prânz, caz în care vei arde în jur de 85 de kalorii în 30 de minute. Dacă uzi florile în timp ce vorbești la telefon, poți arde și 102 calorii în jumatate de oră.

 

Bea ceai verde înainte de plimbări

Consumul moderat de ceai verde combinat cu plimbări scurte de câte 15 minute te va ajuta să pierzi în jur de 200 de calorii la fiecare sfert de oră.

 

Consumă semințe de in la fiecare masă

Semințele de in consumate înainte de fiecare masă asigură o eliminare mai rapidă a grăsimilor. Ba mai mult, fiind foarte bogate în fibre, consumate pe stomacul gol dimineața ajută la arderea a cel puțin 300 de calorii în prima jumătate a zilei, până în ora 12.

 

10 flotari zilnic

Flotările sunt cele mai solicitante exerciții pe care poți să le faci acasă. Un set de 10 flotări facut în fiecare dimineață după micul dejun va provoca un metabolism aproape de doua ori mai rapid. Astfel vei elimina aproximativ 5 calorii la fiecare minut, în primele două ore. După aceea însă, se instalează senzația de foame. Este indicat să consumi în acest caz, seminte de in.

 

Bea apă

Dacă ești obișnuită să mănânci foarte des, elimină din gustări. Încearcă pe cât posibil să ai maxim trei mese pe zi iar într ele consumă multă apă. Apa îți va da energia necesară și va grăbi metabolismul la maxim. Vei reuși să arzi în jur de 300 de calorii zilnic în acest mod.

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com