W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

În timp ce dormim, ni se estompează ridurile și ni se luminează tenul, iar capacitatea naturală a tenului se reface și funcționează la maximum. Drept urmare, specialiștii vin în ajutor cu noi trucuri menite să ne facă diminețile mai frumoase.  Un somn bun este obligatoriu dacă vrei să ai un ten frumos. Și pentru că noaptea celulele tale “lucrează” la turații maxime, este bine să le oferi un mic ajutor dacă vrei să arăți sexy de dimineață.

Demacherea…OBLIGATORIE!

Îndepărtarea machiajului şi a impurităţilor care se acumulează pe tenul tău de-a lungul zilei este obligatoriu în fiecare seară. Doar așa celulele tale se vor regenera “liniștite”.
Folosește creme speciale

Folosește atât crema de zi, cât și crema de seară. Amândouă au întrebunițări diferite. Multă lume se întreabă de ce există creme de nopate și de zi. Răspunsul este simplu, pentru că fiecare conțin ingredienți diferiți. De exemplu, cremele care conțin acid alfa hidroxi  sunt indicate pe timpul nopții deoarece îți regenerează pielea. AHA este un exfoliant care pătrunde în suprafaţa pielii “topind” celulele moarte, lăsându-le pe cele noi să iasă la suprafaţă. Produsele cosmetice care conţin AHA curăţă porii, reduc liniile fine şi îmbunătăţeasc condiţia pielii şi sunt ideale pentru tenul normal sau uscat, deoarece acest acid exfoliază chiar la suprafaţa pielii.

Creme pentru… ochi

Tot în timpul nopții este indicată aplicarea unei creme de ochi. Și nu pentru că ziua nu și-ar face efectul. Ci dintr-un alt motiv. Dacă vei folosi o cremă pentru ochi în timpul zilei, machiajul tău va curge. O cremă grasă, hidratantă (așa cum sunt majoritatea cremelor de ochi) nu este o bună bază de machiaj.

O ingrijire temeinică  pentru păr

Și părul tău are nevoie de ajutor pe timp de noapte. Dacă obișnuiești să folosești tratamente pentru podoaba ta capilară, ce ai zice să le lași să acționeze toată noaptea. Iar aici, cele mai bune sunt uleiurile (argan, migdale, măsline etc). Tot ce ai de făcut este să-ți încălzești înainte părul pentru a permite substanţelor hrănitoare să pătrundă mai bine, după care poţi să înveleşti părul într-un prosop. Dimineaţa se spală părul normal.

Dormi pe spate

Dacă dormi pe burtă, capul tău va exercita o presiune asupra feţei şi favorizează apariţia ridurilor, susţin specialiştii în beauty. Este recomandat să dormi pe spate şi să pui două perne sub cap pentru că gravitaţia va permite sângelui să circule mai uşor, evitând astfel aspectul de “faţă umflată” dimineaţa.

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com