W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

La prima vedere pare barbatul perfect, insa odata ce isi dezvaluie adevarata natura nu vei sti cum sa scapi mai repede. Chiar daca ti-ai facut o lista cu principalele calitati pe care trebuie sa le aiba iubitul tau, dupa doar cateva intalniri … te arati total dezamagita de persoana care la inceput se intruchipa perfecta. Site-ul sheknows.com  prezinta tipurile de barbati de care trebuie sa te feresti si cu care nu incepi o relatie.

1. Zgarcitul

Acest barbat pare ca niciodata nu are portofelul la el, dupa primele doua intalniri. Indiferent ca mergeti la un film, luati cina la restaurant sau pur si simplu comandati o pizza acasa, el te va ruga mereu pe tine sa platesti, spunandu-ti ca el nu are bani.

Este ok sa platesti uneori, insa daca iesi cu un barbat care niciodata nu are bani (sau care nu vrea sa-i cheltuie pe ai lui) renunta la relatie cat mai poti, sa macar inainte de a ramane falita.

  2. Lenesul

Te poate cuceri la inceput cu ambitiile sale sau cu lista proiectelor pe care le planuieste, insa vei ajunge sa te plictisesti vazand ca tot ce face este sa se joace pe computer sau sa mearga cu prietenii in oras. Daca nu-ti aduce nici o veste in ceea ce priveste gasirea unui job sau ca niciodata nu trece la actiune si indiferent de ce spune tot ce face este sa-ti ceara tie bani mergi mai departe sau risti sa devii mama sa.

Lenesul nu are nicio motivatie sau intentie de a avea vreodata un loc de munca.

  3. Superperformantul

Antonimul perfect al lenesului este superperformantul. In vreme ce acest tip de barbat, teoretic, arata foarte bine (un job bun, un venit cu 5-6 zerouri, haine de firma), el nu va fi niciodata alaturi te tine pentru a va distra. Iar cand este langa tine, singurul subiect de conversatie este fi legat de munca sa. Te va duce la cele mai bune restaurante, iti va oferi cadouri scumpe, insa odata ce lucrurile intre voi vor evolua atunci el se va conccentra in special pe cariera.

Chiar iti doresti sa traiesti alaturi de cineva care va acorda mai multa atentie indicilor bursieri decat tie?

  4. Copilul mare

Unii barbati par a nu se maturiza niciodata. Pe cat de fermecatori par la inceput, pe masura ce trece vremea intalnirea cu cineva imatur poate fi frustranta. Acest barbat nu-si doreste decat sa se distreze, ceea ce este minunat (poate fi aventuros si are idei grozave) insa daca va mutati impreuna nu va dori niciodata sa vorbeasca despre lucruri „plictisitoare” precum finante, chirie, treburi casnice.

Daca esti interesata de o relatie pe termen lung, acest tip de barbat nu este chiar idealul.

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com