W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Conține substanțe care înfrumusețează pielea și ajută la vindecarea arsurilor solare. Tratamentul cu melcii vii este o procedură relativ simplă care poate face minuni pentru cei care se confruntă cu astfel de probleme. Materia vâscoasă conține  proteine cu activitate benefică pentru piele, antioxidanţi şi acid hialuronic. Reprezentanţii saloanelor cosmetice din Tokio care oferă acest tratament afirmă că, graţie acestei combinaţii de substanţe, mucusul produs de melci ajută la hidratarea pielii, reduce inflamaţia şi îndepărtează celulele  moarte, oferind pielii o strălucire sănătoasă şi atenuând semnele îmbătrânirii. Tratamentul durează 60 de minute, la Clinical Salon din Tokio. Faţa este curăţată, apoi pe frunte şi pe obraji sunt aşezaţi 5 melci care sunt lăsaţi să se deplaseze liber. Tratamentul mai include masaje, măşti cosmetice şi impulsuri electrice şi costă, în total, cca. 185 euro.

Chiar dacă pare o noutate, utilizarea melcilor în tratarea afecţiunilor pielii datează, în realitate, de mult timp – de cel puţin 2000 de ani. Medicul antic Hipocrat recomanda melci zdrobiţi amestecaţi cu lapte acru pentru tratarea inflamaţiilor pielii. În zilele noastre, sunt la modă cremele cu extract de melc, ca tratament împotriva îmbătrânirii pielii.

Sursa: Mail Online / Foto: AFP

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com