W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Într-un mesaj video pe Facebook, președintele Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la vot.  Acesta spune că trebuie să ieșim din zona gri în care ne aflăm din pricina actualei puteri și să ne îndreptăm spre un parteneriat cu America. “De 7 luni avem la putere lideri politici care atacă permanent UE şi liderii Uniunii. De şapte luni avem lideri politici care atacă permanent parteneriatul cu SUA şi Departamentul de Stat al SUA. Ziua de mâine este decisivă. Românii ne vor arăta dacă rămânem în zona gri, acolo unde politicienii aflaţi la putere susţin că trebuie să fim mai aproape de Rusia şi China, sau ne continuăm drumul consolidat spre Bruxelles şi spre parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care îl veţi da mâine” , afirmă Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, filmat sâmbătă la Predeal. Totodată, Traian Băsescu spune că el va vota pentru “direcţia Europa şi parteneriatul strategic cu Statele”, unde “ne vom găsi şi securitatea şi viitoarea prosperitate’, îndemnându-i şi pe români să meargă la vot.
“De aceea vă chem, români, să veniţi la vot şi să spuneţi dacă vreţi în zona gri sau să ne consolidăm acolo unde eu am crezut că este locul nostru. În Europa şi în parteneriatul cu America. Veniţi la vot ! Direcţia este Europa şi parteneriatul strategic cu Statele Unite. Acolo ne vom găsi şi securitatea, şi viitoarea prosperitate. Eu votez!”, mai spune Băsescu, în mesajul de pe Facebook.
Ana Maria Prună

shared on wplocker.com