W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Numărul persoanelor care au decedat în urma accidentului din Muntenegru a crescut la 19. Condițiile meteo nefavorabile se pare au dus la acest accident. MAE a anunţat că a deschis două linii telefonice pentru familiile celor care se aflau în autocarul prăbuşit. Aeronava C-27J Spartan a Forţelor Aeriene, care a transportat două echipe de evaluare, una medicală şi una consulară, a aterizat luni, la Podgorița, încă de la primele ore ale dimineții. Alte 29 de persoane se zbat să rămână în viață.  MAE a  ministrul român de Externe, şi-a schimbat agenda pentru azi și a anulat participarea la reuniunile CAE şi CAG din Luxemburg, urmând să plece la Podgoriţa pentru a coordona la faţa locului activităţile echipei operative din România, în cooperare cu autorităţile locale, pentru asistenţa victimelor accidentului.

Conform unui comunicat MAE, luni dimineaţă, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, l-a contactat telefonic pe vicepremierul şi ministrul Afacerilor Externe muntenegrean, Igor Lukšić, în legătură cu tragicul accident petrecut duminică, în Muntenegru, soldat cu victime cetăţeni români morţi şi răniţi.

 

A.D

shared on wplocker.com