W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ocupă locul 1 în topul Forbes pentru cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, cu o sumă încasată anual de 33 milioane de dolari. Angelina Jolie, în cel mai recent rol din filmul “Maleficient” este una dintre pușinele actrițe care beneficiază de un onorariu de 15 milioane de dolari pentru un anumit film. “Hollywoodul nu s-a îndepărtat de Angelina Jolie. Ea este încă una dintre puţinele actriţe care pot să ceară un onorariu de peste 15 milioane de dolari pentru un anumit film – aşa cum s-a întâmplat în cazul producţiei Disney, care transpune povestea clasică «Frumoasa din pădurea adormită» în filmul «Maleficent»”, a declarat Dorothy Pomerantz, jurnalist al forbes.com. Angelina Jolie (38 de ani) a șocat lumea întreagă atunci când a declarat că a suportat în februarie o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu o genă care prezintă un risc foarte mare de cancer mamar şi ovarian.

Locul 2, în topul Forbes, în ceea ce privește sumele încasate de actrițele celebre de la Hollywood se află Jennifer Lawrence, recompensată în 2013 cu Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, care a obţinut venituri de 26 milioane de dolari în ultimul an.

Actriţa principală din franciza cinematografică “Amurg/ Twilight”, Kristen Stewart a pierdut poziţia de lider pe care o ocupa în acest clasament, în 2012, şi a coborât pe locul al treilea, cu venituri de 22 milioane de dolari.

Jennifer Aniston, al cărei nou film, “We’re the Millers”, va fi lansat în Statele Unite weekendul viitor, ocupă locul al patrulea, cu venituri de 20 milioane de dolari.

Emma Stone, care a jucat în filmul “The Amazing Spider-Man”, alături de iubitul ei din viaţa reală, actorul Andrew Garfield, se află pe locul al cincilea, cu venituri de 16 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de actriţele Charlize Theron (15 milioane dolari), Sandra Bullock (14 milioane dolari), Natalie Portman (14 milioane dolari), Mila Kunis (11 milioane dolari) şi (11 milioane dolari).

 

 

 

 

A.D

shared on wplocker.com