W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

De curând Google a lansat celebrul Zeitgeist, care ne arată cele mai populare articole şi site-uri de pe internet, astfel s-a aflat ce diete au devenit celebre şi posibil eficiente.

Dieta lui Beyonce – Master Cleanse reprezintă o dietă dificilă şi radicală, iar persoana care o ţine trebuie să fie înarmat în primul rând multă forţă psihică şi voinţă.

Dieta Michael Phelps – este concepută special pentru sportivii care depun mult efort, fiind cunoscută drept dieta celor 12.000 de calorii. Nu este un exemplu pentru oamenii normali, însă din curiozitate aceştia au căutat-o pe Google.

Dieta cu Zmeura Cetone – reprezintă un extract din zmeură, fiind recomandată de Dr. Oz, care o numeşte „miracolul nr.1”.

Dieta P.I.N.K. – sau „Putere, intensitate, nutriţie şi cardio”, este în trend şi ne promite multe beneficii, cum ar fi silueta de invidiat, pielea, părul şi unghiile de vis, dar şi un libido excelent. Din păcate, încă nu există dovezi care să le confirme.

Dieta Adrianei Lima – reprezintă o dietă foarte strictă care include timp de nouă zile doar shake-uri proteice şi apă.

Dieta Mirandei Kerr – este compusă din 80% alimente organice, pe când delicatesele reprezintă 20%. Consumă apă alcalină, apă cu lămâie, şi suc noni.

Dieta cu pastile de slăbit NV – a fost făcută cunoscută de Carmen Electra şi promite să ardă grăsimile, tonifică întregul corp, iar părul, unghiile şi pielea vor fi în forma excelentă.

Dieta K-E – este dificilă şi presupune hrănirea cu nutrienţi printr-un tub nasogastric, funcţionând astfel ca alimentaţie lentă, care ajută la slăbitul rapid.

Dieta cu sucuri naturale – În loc de mâncare se cunsumă numai sucuri naturale şi proaspete, din păcate efectele nu sunt pe măsură şi există riscul efectului Yo-Yo.

 

 

 

Andreea M.

One Response to “Top cele mai populare diete din 2012”

  1. ionut
    7 February 2013 at 3:51 pm #

    Este o dieta foarte buna de a slabi cu rezultate imediate si sanatoasa in acelasi timp.


shared on wplocker.com