W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Testul de sânge care arată la ce tip de cancer sunt predispuse persoanele după contacul sexual și tipul de risc oral, vine în ajutorul oamenilor pentru a evita instalarea în organism a acestei crunte boli. Astfel, Organizația Mondială a Sănătății a făcut un studiu care arată că descoperirea acestui test care va fi utilizată în viitorul apropiat pentru depistarea anticorpilor pentru virusul papiloma uman (HPV), o să-i ajute pe medici să identifice acele persoane care prezintă un risc ridicat de a se îmbolnăvi de cancer oral, informează Reuters.

“Până acum, nu se ştia dacă aceşti anticorpi erau prezenţi în sânge înainte ca boala, cancerul, să devină detectabilă din punct de vedere clinic”, a declarat Paul Brennan de la International Agency for Research on Cancer (IARC), organism afiliat OMS, coordonatorul acestui studiu.
“Dacă rezultatele vor fi confirmate, vor putea fi construite instrumente viitoare de analiză medicală pentru detectarea timpurie a bolii”, a adăugat el.

 

 

A.D

 

shared on wplocker.com