W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru femei este cu siguranta machiajul. Anul acesta se poarta machiajele tari, iar daca o sa incerci nuante mai neobisnuite, o sa te faci cu siguranta remarcata.

Asadar, machiajele puternice sunt in trend. Piesele de rezistenta vor fi culorile metalizate, dar si cele mate. Vedeta in materie de culori a acestui an este purpuriul asa ca nu uita sa iti achizitionezi cat mai multe nuante din aceasta paleta de culori. Maro-ul este de asemenea in tendinte asa ca daca vrei sa optezi pentru un machiaj accesibil si usor de asortat, alege nuantele pamantului si nu vei regreta.

Cele mai tari asocieri de culori in anul 2013 vor fi:
1. Auriu si verde – daca crezi ca esti cu adevarat curajoasa, incearca aceste nuante, iar daca vei opta si pentru un ruj rosu, poti fi sigura ca efectul va fi unul cu adevarat spectaculos.

2. Negru si rosu – aceasta eterna combinatie de culori, este in top si in anul 2013, daca esti o amatoare stilului clasic, vei stii sa apreciezi acest trend. Fardul rosu este o adevarata provocare pentru orice femeie, dar merita incercat, atat timp cat nu exagerezi si pastrezi proportiile, totul va fi bine.

3. Gri si bleumarin – pentru un stil “rece”, specific acestui anotimp, aceasta asociere de culori va fi foarte apreciata in 2013. Nu uita sa renunti la ruj cu aceasta ocazie, tine minte ca ce e prea mult strica. Pastreaza un “echilibru” cromatic si vei fi in siguranta.

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com