W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Departe de România, Mihaela Rădulescu pare să se simtă minunat în Monaco. În ultima perioadă, vedeta are o legătură strânsă cu fanii ei de pe rețelele de socializare și este din ce în ce mai activă. Chiar dacă nu mai apare de ceva timp pe micile ecrane, Mihaela Rădulescu rămâne încă o persoană extrem de apreciată. Vedeta a postat pe pagina ei Facebook prima imagine cu ea complet dezbracată pe care a realizat-o pentru revista Viva. Fanii au înnebunit când au văzut-o pe vedetă complet goală.

“Singura fotografie cu adevarat nud pe care am facut-o vreodata (pentru VIVA). Am fost prima persoana publica din Romania care a conditionat aparitia ….astfel … pe o coperta cu donarea unui procent important din incasari catre Asociatia persoanelor hipoacuzice din Romania (genul de asociatie si de problema care nu intereseaza pe nimeni, din pacate). Foto – Marius Atelier Bărăgan, machiaj Alex Abagiu, hairstyle -Geta Voinea . Vestimentatia…o crema geniala de corp, cu care am patat fara speranta scaunul:):)
Rostul postarii ? Dezamorsarea unor minti incuiate, care cred ca a fi vedeta (sau a fi fost) vedeta in Romania e (sau a fost) doar despre farduri, tocuri si mofturi. Rezultatul ? Va fi acelasi – niste unii vor da share si ma vor toca pe paginile lor atat de marunt si de meschin si vulgar, incat seara vor adormi fericiti ca a mai trecut o zi grozava in viata lor – au facut-o praf pe Raduleasca. Cu fi-miu am o joaca, in fiecare seara, inainte de culcare – ce a fost cel mai frumos si cel mai urat azi in vietile noastre – si radem, ne emotionam, ne alintam, dar adormim zambind. Oare aia de numai injura si-s crispati, ce-or povesti bun si frumos despre ei ? Stiu – exact raul pe care l-au facut, caci asta-i tine alive. Relax, oameni, avem toti un loc si-un rost, avem toti DOAR o viata si un set de bucurii la care avem TOTI acces. Enjoy live, zic….”, a scris Mihaela Rădulescu. 

 

 

mihaela radulescu nud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A.D

shared on wplocker.com