W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Chiar dacă plicurile din piele exotică au reprezentat, la începutul anului trecut, accesoriul must-have pentru stilizarea ținutelor office, în perioada acestui an, specialiștii au lansat o nouă colecție pe care ar fi păcat să o ratezi. Noua abordare a sezonului propune, o reîntoarcere la criteriul practic al gentilor de zi. Sunt în tendință  gențile supradimensionate. Asta înseamnă, în primul rând funcționalitate, o completare perfectă a imaginii femeii moderne și asta pentru că geanta devine principalul aliat în zilele dominate de o agendă încărcată.  Geanta este, în viziunea marilor case de modă, un accesoriu supradimensionat, așezat astfel încât să devină, în mod inevitabil, centrul de interes al ținutei. Pe catwalk-urile Blumarine, Tommy Hilfiger, Gucci,  Denis Basso, Diesel și Marc Jacobs, modelele au defilat în ținute accesorizate cu genți oversized.

Culorile, designul, aplicațiile și detaliile au variat. Cu toate acestea, marimea exacerbata a rămas un atribut constant. Drept urmare, în show-ul Louis Vuitton, poșetele supradimensionate au fost purtate de modele masculine costumate corespunzător.

.

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com