W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Sore, componenta trupei LaLa Band şi actriţa din “Pariu cu viaţa” a dezvăluit un secret pe care mulți dintre fanii ei erau dornici să-l știe. Sore Mihalache are un corp sexy și tonifiat, iar tenul ei este aproape perfect. Una dintre cele mai iubite actrițe din “Pariu cu viaţa”, acordă o mare atenţie când vine vorba de aspectului ei fizic. “Mama este persoana care mi-a prezentat lumea frumuseţii şi mi-a spus că primul pas şi cel mai important este demachierea atât dimineaţa cât şi seara. De când filmez pentru serial folosesc şi un gel cremă pentru conturul ochilor, dat fiind faptul că folosim machiaj în fiecare zi. Insă, sfatul pe care mi l-a dat şi de care nu uit niciodată este să mă simt bine în pielea mea şi asta îmi va aduce frumuseţea”, a dezvăluit Sore Mihalache pentru Pro Tv Magazin. Cât despre culoarea părului, blondina spune că folosește măști hidratante și aplică mai multe tipuri de fizativ pentr a obține coafura dorită.

“Am o culoare destul de greu de întreţinut, însă aplic măşti hidratante în fiecare săptămână şi, o dată pe lună fiole de ulei. Nu folosesc placa sau ondulator pentru că am părul scurt, în schimb, am multe tipuri de fixativ şi spume de volum”.

 

A.D

shared on wplocker.com