W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tragedie în lumea sportului. În vârstă de doar 23 de ani, alteta cipriotă Marianna Zachariadi, multiplă medaliată naţională, dar şi la Jocurile Commonwelth-ului şi Jocurile Mediteraneene, s-a stins din viață. Timp de doi ani s-a luptat cu boala, însă puterile au lăsat-o și Marianna și-a încheiat socotelile cu viața. Potrivit anunului forului european de profil, multimpla campioană a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin.

 

Marianna Zachariadi a fost considerată una dintre cele mai promiţătoare săritoare cu prăjina, care a adunat numeroase medalii atât pentru Grecia, unde s-a născut, cât şi pentru Cipru, ţară care i-a oferit cetăţenia în 2007. Cele mai preţioase medalii au fost cele de argint obţinute la Jocurile Commonwealth-ului (2010) şi Jocurile Meditaraneene (2009).
Sportiva a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin (o formă de cancer limfatic) în 2011, iar de atunci s-a luptat permanent cu boala, fiind încurajată de numeroşi sportivi europeni.

 

Monica Avram

shared on wplocker.com