W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

O noapte de sex sălbatic? Oricui îi surâde ideea unei astfel de partide, măcar din curiozitate. Dacă nu ai avut curaj până acum să încerci această tentație, trebuie să te pregătești și să ții cont de câteva sfaturi.  

 


Poartă pantofi cu toc cui şi o perucă

Excitarea vizuală. Pantofi cu toc cui sunt consideraţi foarte sexi de foarte mulţi bărbaţi. Fă rost de ei şi de o perucă, de o culoare şi lungime diferită de părul tău. Astfel vei juca rolul unui personaj sexi și nou pentru, va aprecia cu siguranţă experienţa.

Sărută-l intermitent

Combină săruturile senzuale cu momente în care îl săruţi uşor pe gât şi în zonele excitante ale lui. Arată-i tot mai multă pasiune de fiecare dată când te întorci cu poftă la buzele şi la limba lui.

Atinge-te în faţa lui

Puțini bărbaţi ar fi încântaţi să observe că te poţi satisface singură la fel de bine ca atunci când eşti cu el, dar apreciază experienţa vizuală în doze mici. Atinge-te pentru câteva momente în faţa lui, gemând de plăcere şi uitându-te cu poftă la erecţia lui.

Îndeplineşte-i o fantezie sexuală

Cu siguranță cu ceva timp în urmă ți-a mărturisit o fantezie sexuală pe care nu aţi pus-o încă în aplicare, acesta este momentul pentru o surpriză plăcută. Nu uita însă faptul că va observa dacă tu nu te simți bine, aşa că alege un lucru ce-ţi face şi ţie plăcere. Nu-l întreba niciodată pe loc ce fantezii are, rişti să primeşti un răspuns pe care nu vrei să-l auzi, iar refuzul tău poate strica atmosfera.

Vorbeşte-i obraznic

Fii diferită. Puţin limbaj deocheat îl poate excita foarte mult. Dacă nu ştii cât de departe să mergi, limiteză-te la a-i descrie cât de excitată te simţi şi ce ai vrea să-ţi facă pe loc.

Propune numeroase poziţii sexuale

Încearcă și ceva nou, în materie de poziții. Nu te limita doar la câteva poziţii pe care le stăpâneşti la perfecţie, încearcă cel puţin 4 în timpul penetrării. Nu este obligatoriu să iasă din tine la fiecare schimbare, există multe poziţii care permit mutarea într-una nouă fără întreruperea penetrării.

 

Monica Avram

shared on wplocker.com