W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Primul pas în alegerea fondului de ten este să ții cont de tipul tău de ten. Fie că ai un ten uscat, gras sau mixt, specialiștii în make-up oferă câteva idei utile care cu siguranță îți vor schimba înfățișarea.

 

Pentru tenul uscat
Acest tip de ten are nevoie de multă hidratare, astfel că fondul de ten ideal este cel cremos care are un conținut mare de subsțante uleioase pentru hidratare. Se va evita folosirea fondurilor de ten compacte,  stick sau pudră.

 

Dacă ai tenul gras
Este tenul care are în permanență un aspect lucios, se recomandă folosirea fondurilor de ten cu conținut scăzut de uleiuri și cu multă pudră în compoziția lor, rezultatul fiind un ten matifiant și cu un aspect uscat. Ideal este fondul de ten compact stick și cel compact pudră. Deoarece fondurile de ten pentru tenurile grase sunt mai vâscoase se recomandă aplicarea lor în strat subțire pentru a evita aspectul de mască.

 

Tenul mixt
Este tenul cel mai des întâlnit, se recomandă un fond de ten lichid, deoarece nu încarcă porii. Se mai poate apela la varianta de lucru cu două fonduri de ten, unul pentru ten gras folosit pe zona T, cu efect matifiant și un fond de ten normal pentru restul feței.

 

Tenul sensibil
Este un ten care necesită o atenție sporită, se recomandă achiziționarea unui fond de ten hipoalergenic.

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com