W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Chiar dacă pentru unele dintre noi mărimea contează,  un organ sexual mare nu garantează atingerea orgasmului. Potrivit cercetătorilor, important este sexul calitativ, și nu cantitativ. Dr. Hebernick, cercetator la Indiana University, este de părere că îngrijorarea femeilor cu privire la dimensiunea penisului vine din „miturile culturale și prejudecațile pe care le avem când vorbim despre acest subiect. Dar și din stereotipurile care sunt alimentate de televiziune, filme, glume spuse între prieteni și de mesajele publicitare lansate de firme care prezintă informații false despre mărimea penisului doar ca să își vândă produsele”.  Drept urmare, află care sunt atuurile partenerului tău atunci când mărimea nu este tocmai cea dorită.

 

Preludiu-pentru sexul calitativ

Nu dimensiuea, ci pasiunea. Trebuie să ții cont de faptul că, în fond,”nu dimensiunea penisului te va face să vrei mai mult, ci pasiunea”, așa cum spune sexologul Yvonne K. Fulbright. „Femeile vor sa se simta apreciate si de multe ori, atingerile nonsexuale sunt mai incitante decat cele cu tenta sexuala”, continua aceasta. Așadar, preludiul este extrem de important atunci când vorbim despre partida de sex … perfecta, și ea chiar există. Doar 30% dintre femei ajung la orgasm prin simplul contact sexual. De altfel, preludiul este și momentul perfect în care să vă stimulați imaginația.

 

Inventivitate

Barbații care au penisul mic pun mai mult accent pe satisfacerea partenerelor . În schimb, cei cu penisul mare nu au se axează pe acest lucru . Așadar,  partenerul tău va fi mai dispus să încerce lucruri noi în pat pentru că experiența sexuală să fie una reușita pentru amândoi.  82% dintre femei sunt de părere că mai importantă decât cantitatea, este calitatea sexului.

 

Monica Avram

shared on wplocker.com