W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Fie ca folosesc rosu vibrant, roz aprins, gloss cu reflexii de oglinda, femeilor le face placere sa experimenteze nuantele produselor cosmetice pentru buze. In urma unui sondaj, barbatii au vorbit despre culorile pe care le folosesc femeile atunci cand vor sa fie cu adevarat senzuale.

Cum vad barbatii buzele tale cand te dai cu ruj?

 

Ruj rosu clasic

E o culoare care cere atentie. Inseamna ca vrei sa te faci remarcata. Atragi usor atentia barbatilor, insa acestia nu se apropie prea mult de tine deoarece vor arata ca niste clovni daca te saruta.

Roz aprins

Desi nu are “romantismul” rujului rosu, cel intr-un roz aprins e mai punk, rock, de star si aventuros. Asta inseamna ca nu ti-e teama sa iti asumi riscuri si ai o parte salbatica.

Mov inchis/burgundy

Acest ruj e purtat de o femeie careia nu ii e teama sa-si asume riscuri, mereg pana la extreme si reprezinta o adevarata provocare, intr-un sens bun. Nu neaparat ca are o latura “intunecata”, dar este deiferita. La femeia potrivita, culoarea inchisa este intriganta.

Neutru

Cand porti un ruj de aceeasi culoare ca pielea ta, arati ca un cadavru, ca si cum ai fi stat in frig prea mult timp. Un gloss intr-o culoare neutra arata ca o gogoasa glazurata.

Oranj deschis

Barbatii se gandesc automat la o bautura racoritoare, dar si ca respectiva fata are o personalitate amuzanta si e foarte prietenoasa. De asemenea, este increzatoare in fortele proprii si nu-i e teama sa incerce lucruri noi.

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com