W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Cariera ei se află în plină ascensiune, se bucură de o super celebritate și s-a împăcat cu  iubirea vieții ei (Chris Brown), cel care a rănit-o atât fizic, cât și psihic. Rihanna (25 de ani) a  declarat că vrea să devină mămică în următorii 5 ani. Totodată, cântăreața a mărturisit că se pregăteşte pentru o viaţă fără turnee şi fără un program încărcat, informează site-ul  contactmusic, citat de Mediafax. “Cel mai probabil voi avea un copil. Şi mă rog să pot merge în vacanţă pentru o lună întreagă”, a povestit cântăreaţa pentru Elle UK. “Am şi nişte mici rezerve, aşa că nu voi fi în turneu toată viaţa”, a mai spus cântăreaţa care s-a împăcat recent cu Chris Brown.
“Am vrut ca el să ştie cum e să mă piardă şi să simtă consecinţele acestui lucru. Şi când rahatul ăla (dragostea pentru el ) a revenit în viaţa mea, m-am simţit de parcă ar fi căzut un zid peste mine”, a povestit Rihanna, referitor la faptul că s-a împăcat cu Brown, care a fost acuzat anterior că a lovit-o, lucru care a dus la despărţirea lor. “Trebuie să fiu sinceră cu mine, nu pot să îmi îngrop sentimentele”, a completat artista.

 

 

 

Alina Dragnea

shared on wplocker.com