W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

După ce a declarat că este în cea mai bună formă pentru lupta cu Carl Froch, pugilistul Lucian Bute a primit o veste devastatoare.

Se pare că meciul revanșei a fost anulat. Pugilistul britanic, Carl Froch va lupta în primăvara sau vara anului viitor cu Mikkel Kessler, atunci când trebuia să aibă loc partida cu Bute. Carl Froch, campion mondial al categoriei supermijlocie după ce l-a învins pe Lucian Bute în luna mai, la Nottingham, prin KO în runda 5, vrea un meci revanşă cu danezul Mikkel Kessler, proaspat campion mondial în versiunea WBA.

“Cred că primul pas a fost făcut. Agenţii noştri au început discuţiile şi pare promiţător, cred că lupta ar putea avea loc în primăvara sau în vara lui 2013. Nu cred că Lucian Bute va vrea revanşa atât de repede. El chiar se fereşte de ea şi putem înţelege acest lucru. Singura luptă care ar fi atractivă atât pentru fani cât şi pentru televiziuni este cea cu Mikkel Kessler. Abia aştept!”, a declarat Carl Froch.  Drept urmare, Froch îi vizează pe Kessler şi Ward ca viitori adversari, iar IBF i-a impus deja un challenger obligatoriu, pe Adonis Stevenson. Partida cu dintre Froch  și Bute  pare tot mai improbabilă, cu toate că pugilistul  român insistă că revanşa va avea loc.

 

 

 

Alina Dragnea

 

shared on wplocker.com