W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Daca ai un eveniment si doresti ca Razvan si Dani sa iti prezinte nu trebuie decat sa suni la numarul +40751690697

9 Responses to “Razvan si Dani”

 1. Sandra Tuloiu
  22 November 2010 at 11:07 am #

  Din partea Directiei pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti, un link pentru iubitorii de motoare si motociclism 🙂

  http://ds-bucuresti.ro/stiri.php?id=78

 2. elena
  21 January 2011 at 7:43 am #

  il rog pe dani sau razvan sa ma sune pe

 3. Carmen
  5 May 2011 at 3:28 pm #

  Buna ziua, Razvan si Dany,

  Credeti ca avem vreo sansa sa fim invitate la voi in emisiune?

  Pentru a nu va retine din timpul vostru pretios , am sa fiu cat se poate de succinta.

  Trupa “Lil Style”, din Braila, doreste din tot sufletul sa le ajuti cu o invitatie la emisiunea voastra!

  Trupa s-a infiintat in toamna anului 2000, la initiativa d-nei coregraf Liliana Stan.

  In luna iunie 2007, trupa de dans si-a facut debutul la prima competitie internationala, respectiv Campionatul Mondial de Hip -Hop pentru copii Graz- Austria. A fost prima lor iesire peste granitele tarii, calsandu-se pe locul 22 dintr-un numar de 48 de trupe din intreaga Europa.

  In luna decembrie 2008, a participat la “World Dance Week” din orasul Mikolajki-Polonia, unde a obtinut locul II la disciplina Street Dance.

  In luna aprilie 2009 a participat la Campionatul pentru calificarea la “European School Dance Union” (ESDU) in orasul Siofok din Ungaria, unde a obtinut locul I la disciplina “Hip-Hop” si locul I la disciplina “Open”.

  In luna august 2009, la Concursul National de Dans “Nymphea Dance”, organizat in Oradea a obtinut locul II.

  In luna martie 2010, Fundatia Culturala Puls-Art Oradea a obtinut licenta pentru organizarea Hip-Hop International Romania – editia I, unde castigatorii locului I de la fiecare categorie de varsta au dreptul sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial “Hip Hop International” organizat in perioada 27 iulie- 01 august in Las Vegas- SUA, unde vor participa peste 1700 de dansatori din intreaga lume.

  La aceasta competitie, trupa Lil Style, a obtinut locul I, la categoria de varsta 13-17 ani.

  In luna martie a acestui an, la cea de-a II edistie, a obtinut din nou locul I si de aceasta data fiind si castigatoarea Marelui Premiu “Un zbor la Las Vagas”.

  Ele au mai obtinut locul I si la alte concursuri organizate la Craiova- calificare in Ungaria, Bucuresti- Calificare in Croatia, in anul 2010,respectiv 2011, dar datorita situatiei in care se afla tara, poate si datorita orasului nostru, unde nici macar autoritatile, nu le sprijina, este foarte greu sa poti da curs acestor calificari.

  Cu un palmares bogat, cu foarte multa munca, cu multa ambitie si modestie, trupa Lil Style,va roaga din suflet sa le ajutati, invitandu-le la emisiunea voastra.Chiar merita, macar atat!
  Multumim, cu respect,
  Carmen,

 4. Aura Crecan
  27 November 2011 at 1:28 pm #

  Buna Razvan, buna Dani imi cer scuze pentru aceasta abordare, insa imi doresc foarte mult sa il contactez pe Ovidiu Nae pentru a-l invita sa cante la noi la bal , unul dintre cele mai mari baluri din Cluj-Napoca (Balul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara) care va avea loc in 14 Decembrie si nu gasesc nicaieri uncontact al lui . Va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu un contact al lui.:d Multumesc mult! Aura Crecan – Coordonator Departament de Divertisment FAS USAMV Cluj-Napoca
  ..

 5. MIHAI
  22 December 2011 at 8:05 am #

  Aratati precum ”muzica” pe care o tot promovati : hip si hop ! Tot un fel de manele dar,romanesti dar, manele. Sa fi trecut printr-o scoala, sa ai minte (cata-o fi) sa ai, deci, cu ce alege si sa te multumesti cu o viata de cocalar ( pt. oricati bani), sa alegi solutia imorala… iata, adevaratul blestem ! Poate aveti norocul sa nu realizati situatia, toparlanilor parveniti !

 6. CorrineFranklin
  1 January 2012 at 2:09 am #

  Don’t you understand that it’s the best time to get the credit loans, which will make you dreams real.

 7. marilena
  3 January 2012 at 10:57 am #

  Buna ziua,

  Sunt o fidela admiratoare a dv. si doresc sa va propun un invitat: un miliardar american care va vizita tara noastra la sfirsitul lunii ianuarie. Va rog sa ma contactati pentru mai multe amanunte.

  Cu respect,

  Marilena

 8. ale
  24 February 2012 at 6:38 am #

  gluma de dragoste: tea durut cand ai cazut din cer?

 9. ale
  24 February 2012 at 6:40 am #

  gluma de dragoste: hei frumoas-o de unde esti? din frumuseaga?


shared on wplocker.com