W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Robert Turcescu este o alta persoana publica din Romania care a inceput atacul asupra Nadiei Comaneci. De unde a aparut toata aceasta ura in showbiz-ul romanesc? „Vinovata” pare sa fie …margarina, celebra reclama in care apare Nadia Comaneci si pe care aceasta o recomanda tuturor ca fiind sanatoasa si gustoasa. Prima la atac a iesit fosta soíe a lui Cabral, Luana Ibacka, care a facut-o cu ou si cu otet pe marea campioana la gimnastica. “Vinde otrava. Rusine, Nadia”, a scris Luana pe blogul personal. La doar cateva zile, urmatorul care iese la atac este realizatorul Tv, Robert Turcescu. “Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otrava pe arginţi!”, a scris Turcescu pe pagina lui de Facebook. Cu toate acestea postarea a fost stearsa in cateva ore. 

In apararea Nadiei Comaneci vine bunul ei prieten, Ilie Nastase. “Nu-mi vine să cred că a putut spune aşa ceva. Acest băiat a fost şi angajatul meu la postul de radio şi l-am crezut cu capul pe umeri. Dar văd că m-am înşelat. Acest domn ar trebui să-şi vadă de emisiunile lui şi să o lase în pace pe Nadia. Ce treabă are el că face Nadia reclamă? Lumea poate să nu consume acel produs dacă vrea. Dar nu înţeleg ce-l interesează pe el. Deocamdată Robert Turcescu ar trebui să nu mai fie atât de pdl-ist. Ca şi aşa îi pupa-n fund pe unii. Eu pentru Nadia, pentru numele ei, aş fi în stare să merg până-n pânzele albe. Îl avertizez pe domnul Turcescu că dacă nu se potoleşte va avea război cu mine. E foarte urât şi descalificant ce a spus”, a declarat pentru wowbiz.ro, Ilie Nastase.

 

A.D

 

shared on wplocker.com