W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Cea mai mare sportivă română din toate timpurile, Nadia Comăneci este criticată extrem de dur de către fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka. Aceasta din urmă spune că are un sentiment de dezgust atunci când vine vorba de campaniile cu margarină, în care se implică Nadia Comăneci.

“Cu un mare sentiment de dezgust, am raspuns azi unui mail care se semna Fundatia Nadia Comaneci si nu mai stiu ce bla-bla uri…Am raspuns cu intreaga dezamagire a generatiei care a crescut- transmitand si urmatoarei generatii, valorile legate de o adevarata ambasadoare a sportului si sanatatii.
Intrucat fac parte din lumea care lucreaza cu mesajele publicitare si campaniile de imagine, nu comentez prestatia intr-un spot cu margarina a unei campioane mondiale…Fiecare persoana si personalitate are un pret…Dar nu va ganditi ca Nadia Comenci presteaza doar in spot..Ea merge intr-o campanie absolutamente agresiva, prin scoli, si se adreseaza personal copiilor, legandu-se prin toate instrumentele posibile de marketing si PR, de aceasta otrava…Generatia de azi nu a vazut-o pe Nadia fetita, cei mici stiu doar ca e o campioana, o imagine buna a tarii noastre in intreaga lume. Asa ca.. e logic, daca ea recomanda otrava, ei sa creada ca e buna..Plus ca, mama ,tata si bunica, au spus despre Nadia ca e buna..O persoana buna, nu te poate indemna la ceva rau, nu??.. doar toti avem incredere in ea… (citez o junioara)… RUSINE NADIA!

Porcaria continua..Discut azi cu o amica, directoare la firma de PR, care a raspuns unei invitatii la un eveniment de gala.Rochii lungi, salon de 5 stele, reviste, oameni de afaceri de bun gust..La final, apare tortul, si… Nadia Comaneci care le spune tuturor surpriza : TORTUL E CU CREMA DIN MARGARINA! Da stiu, nici mie nu mi-a venit sa cred…”, a scris Luana pe blog.

 

 

A.D

7 Responses to “RĂZBOI! Fosta soţie a lui Cabral o ATACĂ DUR pe Nadia Comăneci: “Recomandă OTRAVĂ. Rușine, Nadia”! Află toate acuzele care i se aduc fostei mare campioane”

 1. miguel
  22 June 2013 at 7:58 pm #

  Asta cine naiba mai e, s a gasit ea repede sa o critice pe marea campioana. gaseste ti fetit o alte modalitati de promovare. Rusine

 2. miruna
  22 June 2013 at 7:59 pm #

  luana, luana. sa ti fie tie rusine ca te iei de nadia.uita te in ograda ta

 3. nadia
  22 June 2013 at 8:00 pm #

  nu toate margarinele sunt daunatoare daca le consumi in cantitati moderate. doamna asta luana ibacka n are ce sa faca si ea si vrea sa mai apara prin presa si pe la televizor

 4. andreea
  22 June 2013 at 8:21 pm #

  De ce ar conta cine e?? Spune un mare adevar, o chestie evidenta…wtf!

 5. andreea
  22 June 2013 at 8:23 pm #

  S-a gasit campioana sa castige o gramada de bani pe promovarea margarinei la copii!!!..asta da exemplu de “admirat”

 6. andreea
  22 June 2013 at 8:24 pm #

  De ce ar conta cine e?? Spune un mare adevar, o chestie evidenta…wtf!

 7. elvira
  23 June 2013 at 1:31 am #

  Eu am o mare scarba,ca Romania tot scoate la inaintare prin reclame si alte rahaturi de scos bani,toate mucigaiurile.Cine dracu este Nadia?A plecat,sa stea dracu unde s-a dus.Bine ca nu il vad pe Hrusca,la reclama cu prezervative.


shared on wplocker.com