W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Paștele se apropie cu pași repezi și vrei să ai un look impecabil. Un machiaj ușor de realizat și o ținută pe măsură. Deși anumite evenimente sau sărbători din viața noastră par a fi la început un calvar, iată că de fapt lucrurile nu stau chiar așa. Specialiștii în domeniu ne ușurează munca și vin în ajutorul nostru cu sfaturi utile pentru această perioadă.

 

 

Ce machiaj să alegi cu ocazia acestei Sfinte Sărbatori?

Alege un look simplu, natural și feminin!

Fondul de ten trebuie să aibă o textură ușoară și o culoare deschisă, cât mai asemănatoare cu cea a pielii tale. Este de ajuns un strat subțire, care să acopere micile imperfecțiuni! Dacă nu ești adepta fondului de ten, folosește o crema iluminatoare.

Machiajul ochilor este foarte important! Trebuie să fii expresivă și, în același timp, naturală. Optează pentru un fard de pleoape maro deschis, care se potrivește oricărei ținute, sau unul bej sidefat.

Apoi trasează un contur fin al ochilor cu un creion negru sau maro.

Mascara este opțională, este la alegerea ta dacă o vei folosi sau nu. Însă nu trebuie să exagerezi și să îți încarci genele prea tare.

În obraji folosește un blush peach sau roz deschis.

Pe buze aplică un luciu de buze sau un ruj rozaliu sau bej-portocaliu cât mai natural.

Evită să îți încarci tenul cu pudră sau să folosești perle autobronzante.

Acest machiaj este unul perfect și pentru zi și pentru seară. Vei fi frumoasă și feminină purtând cel mai simplu și natural make-up.

În acest fel nu îți vei mai face griji că ți se va lua rujul în timp ce mănânci, că ai ochii încercănați, că ești palidă, ci te poți bucura de naturalețe și frumusețe în forma lor pură!

 

 

 

 

Monica Avram

 

 

 

shared on wplocker.com