W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Cu toate că în ultima perioadă au apărut diverse speculații  în ceea ce privește sexul copilului ducesei Catherine și al prințului William, prințul Harry  a ținut să lămurească acest aspect. Potrivit presei britanice, aceasta a dezvăluit că în luna iulie, ducesa Catherine va aduce pe lume un băiețel.

“Harry spune tuturor că Wills şi Kate vor avea un băiat şi că este terbil de încântat de faptul că urmează să aibă un mic nepot”, a spus, recent, o sursă apropiată familiei regale pentru Sunday People.

“A mai zis ( Harry – n.r.) că toată familia este foarte încântată de acest fapt. De fapt, Kate se pare că şi-a dorit mereu un băiat… Toţi cei apropiaţi ştiu că va fi băiat şi cumpără haine unisex”, a adăugat aceaşi sursă.

În luna martie, ducesa de Cambridge a declarat că nu cunoaşte sexul viitorului copil, dar că ea îşi doreşte un băieţel, în timp ce soţul ei, prinţul William, îşi doreşte o fetiţă.

Ducesa Catherine şi prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în luna iulie.

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com