W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Divorțul dintre Elena Udrea și omul de afaceri, Dorin Cocoș a uimit pe multă lume. În urmă cu puțin timp, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea a transmis un mesaj referitor la încheierea mariajului de 10 ani cu Dorin Cocoș.

“După  10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului. Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea. Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face”, se arată în mesajul publicat de Evenimentul Zilei.

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com