W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Placere, distractie si pierderea in greutate. Facut cum trebuie, sexul poate sa te slabeasca. Exista o serie de pozitii sexuale care pe langa faptul ca iti pot provoca placere imensa, ajuta foarte mult si la eliminarea caloriilor in plus. Aceste pozitii sexuale sunt usor de realizat si majoritata dintre ele iti fac organismul sa se comporte ca in timpul exercitiilor cardio, esentiale pentru a da jos kilogramele in plus.

 

Pozitiile sexuale enumerate mai jos pot creste placerea femeii si efortul pe care il depune este echivalent cu cel depus la o serie de exercitii destinate imbunatatirii circulatiei.

 

Pozitia misionarului

Aceasta pozitie este benefica pentru ambii parteneri. Avand in vedere ca barbatul este mai activ, el va arde mai multe calorii. Insa, in aceasta pozitie, si femeia poate depune efort deopotriva daca misca cu aceeasi intensitate pelvisul. acest lucru asigura o penetrare mai adanca si evident un efort mai mare depus. (efectuata 15 minute, are efectul echivalent a 3 minute de exercitii cardio).

 

Pozitia Pe la spate (capra)

In pozitia Capra, femeia se aseaza in genunchi, apoi se apleaca in fata sprijinindu-se pe coate. Barbatul o penetreaza de la spate, in genunchi. Pozitia este extrem de populara si relaxanta pentru ambii parteneri, cea mai stimulata parte a corpului femeii fiind clitorisul. Din punct de vedere al energiei depuse si al efortului depus, ambii parteneri fac efort in mod egal. Barbatul, prin miscarile trunchiului iar femeia prin rezistenta pe care o opune cu intregul corp. Pozitia pe la spate este considerata una dintre cele mai bune pozitii care antreneaza zona abdominala a barbatilor si cea dorsala a femeilor. (efectuata 15 minute are efectul echivalent a 5 minute de exercitii cardio)

 

Pozitia Lenesului

Lenesul este o pozitie care il avantajeaza suta la suta pe barbat. Acesta are libertate de miscare absoluta, isi poate privi in voie partenera deci, si excitatia vizuala este mare, si are posibilitatea de a o stimula prin mangaieri repetate. In principiu, barbatul se aseaza culcat pe spate, femeia deasupra lui, sprijinindu-se pe talpi, cu spatele la partenerul ei.

Aceasta pozitie este benefica doar pentru femei, din punct de vedere al activitatii musculare. Zonele pe care femeia le exercita cel mai mult in aceasta pozitie sunt cele ale bratelor si ale pulpelor. Cu toate acestea, in cazul in care femeia isi onduieste mijlocul pentru o penetrare circulara si adanca, este solicitata foarte mult si zona taliei. (efectuata 15 minute, la femei are cehivalentul a 10 minute de exercitii cardio. La barbati efectul caloric este aproape nul)

 

Pozitia Lotus

Barbatul se aseaza in pozitia lotusului (daca nu o poate face corect, se aseaza turceste sau cu picioarele trase sub el) iar femeia deasupra, in poala lui, cuprinzandu-l cu picioarele in jurul mijlocului. Barbatul o poate ajuta in miscare, tinand-o cu mainile de solduri. Dat fiind caracterul pozitiei, actul sexual este destul de rigid. Miscarile celor dou parteneri sunt ingreunate, ceea ce inseamna ca fiecare depune un efort mai mare. In aceasta pozitie, muschii cale lucreaza cel mai bine sunt la barbat cei abdominali si la femeie cei abdominali si cei de pe picioare. Pozitia Lotus poate fi folosita de femei si intr-un mod mai agresiv. astfel, fara a intrerupe penetrarea, femeia se poate lasa pe spate miscandu-si violent soldurile. Penetrarea devine astfel mai adanca iar muschii fesieri si cei bdominali dar si cei dorsali sunt mult mai folositi. (efectuata 15 minute, are efectul a 8 minute de exercitii cardio pentru fiecare)

 

Pozitia Copacului

Pentru pozitia copacul, cei doi iubiti se aseaza fata in fata, in picioare. Barbatul se sprijina de un perete iar femeia se prinde cu bratele de gatul barbatului iar cu picioarele de mijloc. Pozitia este destul de incomoda pentru barbat, care poate acuza dureri de spate sau picioare.

Cu toate acestea, pozitia aceasta presupune ca partenerii sa depuna un efort urias. Astfel, barbatul isi foloseste toti muchii din corp, aceasta fiind una dintre cele mai solicitante pozitii care asigura o ardere imensa de calorii pentru masculi. Pe de alta parte, femeile sunt si ele supuse unui stres muscular marit. Din cauza faptului ca singura metoda de a asigura penetrarea este sa isi foloseascapicioarele, intreg corpul femeii arde calorii din miscarea pulpelor. (efectuata 15 minute, are efectul a 15 minute de exercitii cardio pentru barbat si a 8 minute de exercitii cardio pentru femeie). (sursa: lyla.ro)

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com