W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Secretele plăcerii trupești, contactul fizic sub toate formele lui extravagante, le găseați în celebra Kamasutra. Acolo erau menționate cele mai interesate poziții sexuale cărora timpul nu le-a distrus aspectul. Sexul este foarte important în viața unei persoane și drept urmare, impactul nu este distrus atunci când vine vorba despre sex. Dacă ești tentat să încerc cel puțin una din pozițiile sexuale celebre, corpul tău va elibera hormonii oxitocină şi prolactină, dar şi “morfină endogenă”. Așadar, iată câteva dintre pozițiile care te pot duce spre culmile plăcerii.

 

  

1. Gomora

Specifică obiceiurilor cetăţii antice Gomora, această poziţie permite o stimulare profundă a zonelor erogene şi o penetrare adâncă.

Foarte îndrăzneaţă, poziţia Gomora este definită de un partener care îngenuchează în faţa femii şi femeia care este aşezată pe spate, cu faţa în sus şi picioarele la piept, ţinute cu palmele.

2. Compasul

De fapt, poziţia Compasul mai este numită şi poziţia pe la spate în timp ce femeia îşi sprijină capul pe palme şi bărbatul stă deasupra ei.

Secretul orgasmic al acestei poziţii este mişcarea femeii, ritmul bazinului şi al picioarelor. De asemenea, Compasul este o poziţie recomandată pentru sexul anal.

 3. Împărăteasa

Actul sexual “Împărăteasa” începe cu femeia deasupra, în timp ce îl direcţionează pe el perpendicular cu pernele.

Sprijinită în palme, femeia se mişcă cu pasiune înainte şi înapoi, penisul atingând foarte bine pereţii vaginali.

Pentru diversitate prinde-i părţile laterale ale trunchiul cu braţele şi împinge-l sau insinuează-i că îţi doreşti să îţi stimuleze clitorisul.

 4. Toga

Cu bazinul pe marginea patului, te întinzi pe spate, iar partenerul îngenunchează lângă pat, punându-ţi un picior pe un umăr.

Poziţia sexuală Toga este o formă a poziţiei Altarul în care femeia punele ambele picioare pe umerii bărbatului pentru o penetrare adâncă.

 5. Scaunul

Aşează-l pe un scaun de dimeniuni relativ mici, unde poate sta cu picioarele relaxate pe podea.

Tu trebuie doar să te aşezi cu faţa spre el, la început să-ţi menţii genunchii la 90 grade, lăsând doar vârful penisului să pătrundă pentru ca ulterior – încet – să te laşi în jos centimetru cu centimetru până când eşti sigură că îi poţi permite intrarea pe deplin.

 6. Tronul

Femeia se aşează în poala bărbatului, cu mişcări circulare, impunând ritmul – aceasta este una dintre poziţiile sexuale ăn care femeia deţine controlul total.

Bărbatul nu are neapărat un rol foarte important, fiind cel care observă şi te stimulează clitoridian.

 

 

 

 

Monica Avram

 

shared on wplocker.com