W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis înregistrarea convorbirilor telefonice efectuate pe baza cartelelor pre-plătite în luna august a anului trecut, la scurt timp după atentatul terorist din Bulgaria. Drept urmare, Victor Ponta spune că este de acord cu înregistrarea convorbirilor de pe cartelele pre-plătite, însă face precizarea că apelurile vor fi înregistrate, nu interceptate. Operațiunea are la bază un proiect care prevede că, atunci când o persoană va cumpăra o cartelă pre-plătită, va trebui să prezinte codul numeric personal şi, dacă ulterior un judecător va decide interceptarea numărului telefonic asociat acestei cartele, serviciile secrete vor avea posibilitatea de a identifica deţinătorul acestei cartele.

“Este o decizie adoptată în luna august a anului trecut de către CSAT şi, de atunci, am progresat în ceea ce priveşte procedurile de implementare, pentru că în acest moment sunt peste 10 milioane de cartele pre-plătite şi evident că nu poţi să retroactivezi. Nu doar că o susţin, eram în CSAT, dacă nu mă înşel era în perioada mandatului interimar al domnului Antonescu, domnia sa era preşedinte interimar, eu eram prim-ministru, erau toţi miniştrii acolo, şi a fost adoptată această decizie imediat după atentatul din Bulgaria, unde atacatorii au folosit cartele pre-plătite”, a spus Ponta.

 

 

 

 

A.D

 

shared on wplocker.com