W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

A disparut scanteia, relatia a devenit monotona, sau pus si simplu nu mai e cum a fost la inceput. La primele voastre intalniri nu va puteati tine mainile departe de corpul celuilalt cat era noaptea de lunga. Insa in ultima vreme abia aveti enegia de a ramane trezi pana la ora 10 seara. Multe persoane se plang de faptul ca, atunci cand urmaresc show-ul preferat in pat, celalalt sforaie puternic. Da, trist, dar adevarat. Aveti nevoie de idei noi. Iar pozitiile despre care veti citi mai jos pot fi un punct de pornire si de reamintire a chimiei sexuale care a existat intre voi si datorita careia acum formati un cuplu:

 

 

 1. Muntele magic

Ati stiut de ce ati cumparat toate acele perne decorative. Asa ca asezati-le unele peste altele pana veti obtine un mini-munte. Femeia se aseaza pe burta in timp ce barbatul se pozitioneaza in spatele ei. Ea va fi incantata de modul in care pernele matasoase se vor freca de pielea ei, iar el se va delecta de atingerea pielii ei catifelate.

 

2. Pozitia lotus

Doar pentru ca sunteti in cautarea a ceva amuzant si nou, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la romantism. Barbatul sta in sezut cu picioarele incrucisate in timp ce femeia se asaza in poala lui cu picioarele in jurul mijlocului iubitului sau. Astfel veti fi asezati unul in fata celuilalt pentru a va saruta si spune vorbe dulci.

 

 3. Trapezul

Cautati ceva special si impresionant pentru dormitor? Trapezul ar putea fi raspunsul perfect. Barbatul se asaza pe marginea patului cu picioarele pe podea in timp ce femeia il incaleca cu picioarele in jurul mijlocului sau dupa care se lasa pe spate pana cand capul ajunge pe podea. Cu siguranta ca el va fi incantat de privelistea oferita de corpul ei gol, in timp ce ea va iubi ideea de a face dragoste pana cand lumea se va intoarce cu susul in jos (la propriu).

4. Superwoman

Pozitia pe la spate vi se pare plitisitoare? Incercati aceasta pozitie amuzanta. Femeia se apleaca peste o suprafata tare, precum marginea unei mese in timp ce barbatul o ridica de solduri astfel incat picioarele sunt intinse, iar jumatate din trupul femeii este ridicat in aer. Placerea o va face pe femeie sa se simta ca si cum ar zbura. Aceasta pozitie sfideaza gravitatia, asa ca de ce sa nu se nasca un supererou chiar in dormitorul vostru?

 

 5. Foarfecele culcate

In loc de pozitia clasica de foarfece in care picioarele voastre se intrepatrund (cat de complicat suna), incercati versiunea mai simpla. Barbatul sta in sezut cu picioarele desfacute in timp ce femeia se afla deasupra cu un picior intre picioarele lui, iar celalalt este sprijinit de soldurile lui. In aceasta pozitie femeia controleaza adancimea penetrarii, in timp ce el controleaza ritmul actului sexual. Pana la urma, o relatie de succes inseamna munca de echipa, nu?

6. Stridia vieneza

Yoga iti este de mare ajutor in aceasta pozitie. Femeia se asaza pe spate cu ambele picioare ridicate in aer astfel incat gleznele incrucisate sa se afle deasupra capului, iar barbatul face toata treaba. Daca femeia nu este atat de flexibila incat sa faca asta, barbatul o poate ajuta sa-si tina coapsele stranse.

 

Ana Maria Prună

 

 

shared on wplocker.com