W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Piscina Don Pedro

O oaza de liniste si aer curat la km 45 pe autostrada spre Pitesti, in localitatea Vinatorii Mici. Un loc prielnic de relaxare pentru tine si familia ta. Complexul Don Pedro din Vinatorii Mici dispune de o piscina de lux cu dimensiuni olimpice (700 locuri), restaurant, pizzerie, o terasa unde te poti relaxa la umbra si chiar de un bar la marginea piscinei. Pentru ca tinem la bugetul familiei d-voastra si ne dorim sa ne pasiti tot mai des pragul, copii pana in varsta de 7 ani au intrarea gratuita la piscina, iar cei intre 7-14 ani 50 % reducere. Piscina Don Pedro este considerata atat de tineri, oameni in varsta cat si de specialisti ca fiind cea mai cool si mai de lux piscina de pe langa Bucuresti.

Intrarea piscina:
Luni-Vineri – 10 lei
Sambata-Duminica – 30 lei

Abonamente:
1 saptamana -80 lei
1 luna – 350 lei

Intrate gratuită pt copii pana in 7 ani.
7-14 ani – 15 lei sâmbăta si duminica.

Telefon : +4 0736 668 825
Email : office(at)casadonpedro.ro
Facebook : CasaDonPedroRO

Piscina Don Pedro - Vinatorii mici  (2) Piscina Don Pedro - Vinatorii mici  (3) Piscina Don Pedro - Vinatorii mici  (5) Piscina Don Pedro - Vinatorii mici  (6) Piscina Don Pedro - Vinatorii mici  (7) Piscina Don Pedro - Vinatorii mici  (4)

shared on wplocker.com