W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Bolile cu transmitere sexuală sunt din ce în ce mai răspândite, și cum  ne aflăm deja în plin sezon de transmitere a diferitelor boli sexuale, trebuie să știți cum puteți să vă protejați.
Gonoreea, a doua cea mai răspândită boală cu transmitere sexuală, după chlamydia este un adevărat pericol în această perioadă. Așadar, Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează asupra existenţei unei tulpini de gonoree care este rezistentă la antibiotice. Un expert din cadrul O M S  a declarat chiar că în câţiva ani această boală va deveni rezistentă la orice formă de tratament care există în prezent. Totodată, gonoreea afectează milioane de oameni în întreaga lume în fiecare an, iar dacă nu este tratată poate cauza infecţii ale uretrei sau colului uterin, infertilitate atât la bărbaţi, cât şi la femei, complicaţii în timpul sarcinii şi chiar deces, în cazuri extreme. Mai grav, în unele situaţii, copiii născuţi din mame netratate de gonoree pot suferi infecţii oculare severe. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a dezvoltat un plan în vederea combaterii răspândirii acestei bacterii, care prevede conştientizarea importanţei tratării în faze incipiente a acestei boli şi dezvoltarea cercetărilor pentru descoperirea de noi medicamente. Statistica este una infiorătoare, în fiecare an mai mult de 106 milioane de oameni iau această boală.

 

 

A.M

shared on wplocker.com