W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Institutul pentru Studiul Familiei si al Sexualitatii din Cadrul Universitatii Catholique de Louvain, din Belgia a efectuat o cercetare si au afirmat ca iti poti da seama daca o femeie poate atinge orgasmul dupa cum merge.

Cercetătorii  au vizionat numeroase clipuri cu femei in timp ce merg si au descoperit anumite caracteristici ale vietii sexuale reflectate in modul in care pasesc. In clipurile vizionate apareau atat femei care pot atinge orgasmul vaginal, cat si cele care nu reusesc sa obtina astfel placerea suprema. In mod surprinzator, sexologii au reusit sa indice dupa mers femeile care aveau de obicei orgasm, cu o precizie mult mai mare decat daca ar fi luat in considerare alti factori, sau daca ar fi precizat aleatoriu.

Rezultatele studiului au aratat ca anumite caracteristici ale vietii sexuale se reflecta in mers caci orgasmul are capacitatea de a relaxa anumite grupe musculare. Mersul femeilor care pot atinge orgasmul vaginal se caracterizeaza printr-un ritm specific, miscari pelviene si de rotatie vertebrala mai ample. Musculatura relaxata datorita climaxului le ajuta pe aceste femei sa aiba un mers energic, dar senzual.

 

 

A.M

shared on wplocker.com