W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

O latură importantă în ceea ce privește un make-up reușit este evidențierea ochilor. Sa fie expresivi și luminoși. Acest lucru conferă machiajului un plus de valoare și un cadru perfect. Iată câteva din regulile de aur în machiaj, pe care ar trebui să le încerci și tu.

   După o vârstă, chiar tânară de altfel, este necesară aplicarea unui fond de ten. Nu trebuie să fie neapărat unul cu acoperire puternică, ci unul ușor hidratant de vară, pentru a uniformiza pe cât posibil culoarea tenului și a ascunde unele imperfecțiuni. Totodată, crema de zi trebuie să aibă neapărat SPF ridicat pentru că soarele este inamicul numarul 1 al tenului, atrage atentia dermatologul Sophie Bakri, de la clinica Mayo din Rochester, Minnesote (SUA).

 Atenție cum dormi !

Cea mai bună metodă de a nu avea fața umflată nici dimineața, nici pe timpul zilei, este să dormi pe spate. În felul acesta previi adunarea fluidului în zona ochilor, spune doctorul Brandt, care recomandă dormitul pe spate ca prima soluție împotriva pungilor sub ochi.

 Curăță-ți ochii!

 Un studiu efectuat la Universitatea din Maryland a demonstrat că persoanele cu ochii roșii sunt considerate …nesanatoase. Și asta nu e tot,  sunt mai putin atractive și chiar mai puțin de încredere decât cele cu ochii clari. Din acest motiv ar fi bine sa recurgi la o soluție de curățare a ochilor. Preferabil este să faci acest lucru seara, înainte de culcare. Albul ochiului contează enorm pentru luminozitatea ochilor și, implicit, a machiajului.

 Să nu-ți lipsească mascara!

 În ceea ce privește expresivitatea ochilor, mascara este cea care valorifică toată munca și toată grija. Așadar, aplică mascara zilnic. Nu ignora nici sprâncenele, care sunt rama chipului tau. Sprâncenele bine definite, într-o forma potrivita feței, pot înfrumuseța și lumina machiajul ochilor și, bineînteles, privirea.

 

 

Monica Avram

 

shared on wplocker.com