W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Odata cu primele raze de soare, dam buzna in magazinele specializate pentru a ne achizitiona o pereche de ochelari de soare. Drept urmare, te intrebi care e noua tendinta. Iata aici trendul ochelarilor de soare in 2013.

 

Ochelarii military

In continuare se poarta la ochelarii de aviator! Cum arata? Pe scurt: rame subtiri din metal si lentile verzi cu efect reflectorizant (tip oglinda).

 

Vintage

De la modelul rotund al ochelarilor lui Jackie O la forma de “ochi de pisica”, stilul vintage este tot ceea ce ai nevoie. Exista totusi o mica problema… Nu tuturor le sta bine cu acest stil de ochelari…

 

Baroque

Orice detaliu antic sau element capricios este de mare importanta pentru ochelarii in stil baroc. Acest tip de ochelari sunt ideali pentru femeile romantice, moderne si pasionate de moda.

 

Lentile-oglinda colorate

Ochelarii de soare cu lentile colorate cu efect de oglinda sunt din nou in voga! Daca vrei sa te simti tanara, frumoasa, radianta si o adevarata fashionista, acesti ochelari NU trebuie sa iti lipseasca!

 

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com