W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Mai are încă trei copii, are 32 de ani și a declarat că-și dorește cel puțin patru urmași. A ținut secretă sarcina timp de 6 luni și a declarat că  atât ea cât și soțul ei sunt foarte fericiți și trăiesc din plin aceste momente. Deși mai are doar trei luni până va deveni mamă pentru a patra oară, prezentatoare tv spune că sarcina o face să se simtă minunat și nu au existat probleme.  Totodată, Anca Serea, prezentatoarea știrilor din sport de la Prima Tv spune că nu știe încă sexul copilului. Vedeta a făcut anunţul aseară în cadrul emisiunii “Focus Monden”, de la Prima TV.

 

 

 

“Noi asteptăm încă un copilas. Sunt însărcinată în şase luni. Nu am ascuns sarcina, cred că am un fizic care mă ajuta. A fost o optiune a noastră, noi consideram chestia asta ca fiind destul de intima si trăim frumusetea acestui moment. Am fost fericită si sper ca totul să decurga bine. Nu ştim sexul copilului, pentru că nu am vrut să ştim. Adi este foarte fericit, el chiar îşi mai dorea un copilaş “, a declarat Anca Serea.

 

 

A.D

shared on wplocker.com