W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Extrem de rezistentă la antibiotice și descoperită acum 2 ani la o prostituată din Japonia, tulpina de gonoreea HO41 îi face pe cercetători să creadă că acest virus este mult mai periculos decât HIV, iar bacteria este mai agresivă și lovește cu rapiditate.

“Într-adevar, ar putea fi mai rea decât SIDA, pentru că bacteria este mult mai agresivă și lovește cu rapiditate”, a explicat doctorul Alan Christianson pentru postul CNBC. „Acestă formă de gonoreea declanșează aproape imediat septicemie, iar moartea survine în doar câteva zile. Este foarte periculoasă”, mai spune specialistul, potrivit doctorulzilei.ro. “Este o situație de urgență. Lucrurile se înrăutățesc pe măsură ce trece timpul”, a declarat îngrijorat directorul executiv al Coaliției Naționale pentru Boli cu Transmitere Sexuală din SUA, William Smith.

“Oamenii trebuie sa practice sexul protejat, iar oricine incepe o relatie noua sa se testeze odata cu partenerul, pentru ca nu toata lumea stie ca are gonoreea”, a mai explicat medicul Christianson.

 

Monica Avram

 

shared on wplocker.com