W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Omul de afaceri Nicu Gheară sare la gâtul lui Dragomir. Sătul până peste cap de problemele din fotbalul românesc, Nicu Gheară a continuat seria atacurilor. Cel vizat de data aceasta este chiar seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Într-o postare pe blogul personal, Gheară a ținut să menționeze că fotbalul din țara noastră are nevoie de un nou început și că vremurile lui Dragomir au apus de ceva vreme. “ Dumitru Dragomir își trăiește ultimele zile la conducerea LPF. Fotbalul românesc are nevoie de un nou început, iar Mitică stie asta. Doar că în clipa în care s-a înhăitat cu rinocerul centurist a uitat că era ales pentru binele fotbalului rege și a început să gândească precum șeful său isteric. Dar gata, este timpul pentru un nou început, iar eu vă garantez că acesta se va produce curând. Vă garantez că Mitică nu va mai fi președintele LPF, el își trăiește ultimul mandat. Și nu-s vorbe în vânt, mă bazez, ca întotdeauna, pe fapte, nu pe vorbe! Noua generație de conducători trebuie să schimbe vechile mentalități, trebuie să vină și să facă un pic de curățenie în fotbalul românesc.

Spre deosebire de Mitică Dragomir, Mircea Sandu este băiat deștept și și-a anunțat din timp retragerea. Bravo lui! A demonstrat că are coloană vertebrală, motiv pentru care îl văd în funcția de președintele de onoare al FRF. Atât! Dar, să fim realiști, trebuie să profităm de funcția pe care Sandu o are în conducerea fotbalului european. Și, în plus, să fim serioși, a cam venit timpul să dăm o șansă unor oameni precum Hagi. Nu mai avem nevoie de relicve comuniste, nu mai avem nevoie de Mitică în fruntea ligii întâi. Afară! Fotbalul românesc a fost distrus destul de acest personaj de tristă amintire”.

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com