W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Daca vrei un eveniment cu Mossano nu iti ramane decat sa suni la numarul +4 0751690697.

Mossano – Indianotech


Biografie:

Mossano, pe numele sau adevarat Mosanu Lucian, este un proiect marca David Deejay, lansat in anul 2009. Mossano a devenit cunoscut odata cu super hit-ul “Indianotech”, piesa ce a tinut primul loc timp indelungat in multe topuri nationale si internationale.
Lucian Mosanu este un DJ roman cu o experienta de peste 10 ani, s-a nascut pe data de 8 mai, in Barlad, judetul Vaslui, fiind pasionat de muzica inca de mic. De la varsta de 16 ani si-a descoperit vocatia de DJ, iar la 18 ani devine rezident intr-un club din orasul lui natal, perioada in care il cunoaste pe Adi Colceru, cunoscut publicului ca David Deejay. Pana la succesul proiectului Mossano, acesta a imbinat cariera muzicala cu alte ramuri media, cum ar fi radio si TV, schimbandu-si de multe ori locatia. In 2005, Lucian Mosanu se stabileste la Bucuresti, unde isi continua mai indeaproape colaborarea cu prietenul si producatorul sau Adi Colceru.
In anul 2009, ia nastere piesa “Indianotech”, care s-a bucurat de un succes rasunator inca de la lansare. Desi videoclipul a aparut destul de tarziu, in februarie 2010, single-ul s-a bucurat de atentia canalelor media din Romania deoarece a adus ceva nou in industria muzicala, folosind influente indiene. Peste 4 milioane de ascultatori ai celor mai importante radiouri din Romania au adus hit-ul pe prima pozitie in topul Media Forest Spring 2010, fiind in primavara aceluiasi an cea mai difuzata piesa romaneasca, conform Nielsen Control Music. “Indianotech” a ocupat locuri fruntase pe cele mai ascultate posturi ca Kiss FM, Vibe FM, Radio 21, Radio ZU, One FM, Pro FM.
Succesul nu s-a limitat doar la granitele noastre, piesa fiind difuzata in cluburi si radiouri din Turcia, Grecia, Albania, Polonia, Rusia, Spania, Bulgaria.
Nu doar varianta originala a produsului “Indianotech” a fost foarte bine primita de public, ci si variantele aparute ulterior, prin colaborarea cu alti artisti romani, Connect-R si Sonny Flame,iar acestea au facut ca piesa lui Mossano sa fie difuzata chiar si dupa lansarea celui de-al doilea single, “Zingarinho”.
“Zingarinho”, cea de-a doua productie Mossano by David Deejay, lansata in aprilie 2010, a reprezentat acelasi succes. Avand aceleasi influente, “Zingarinho” a devenit una dintre cele mai ascultate si difuzate piese din vara anului 2010, atat in Romania, cat si in strainatate, iar in topurile din Turcia a ajuns pe prima pozitie. Si piesa “Zingarinho” se bucura de un videoclip.
Colaborarea Mossano – David Deejay este departe de a se fi terminat…un nou single “Caramba” a iesit pe piata in Martie 2011.

shared on wplocker.com