W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Fosta doamnă Columbanu s-a hotărât să vorbească pentru prima dată ce a renunțat definitiv la custodia fiicei sale.  În luna ianuarie Monica Columbeanu a cedat oficial custodia Irinucăi și drept urmare a renunțat la războiul în justiție pe care îl avea cu Ininel Columbeanu. Cu toate acestea, Moni a luat decizia de a vorbi public pe această temă. ” Ar fi ideal ca lumea interesata de acest subiect si care s-a grăbit sa judece eronat decizia luată sa înțeleagă faptul ca nu am renunțat nicidecum la fetița mea. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată!
Am decis împreuna cu tatăl ei sa ii respectam dreptul la intimitate, viața privată si sa o protejam de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocati, citatii, anchete sociale si nu in ultimul rând imensa presiune mediatica. 

Sunt implicată atat emotional cat si financiar in creșterea si educarea fetiței noastre. Spre binele ei insa voi evita sa mai vorbesc despre ea. La urma urmei ce contează cu adevărat este relația de mama-fiica dintre noi, faptul ca ea e constienta cât de mult o iubesc si, repet, nu voi renunța la ea niciodată. 
Felul distorsionat in care sunt prezentate lucrurile legate de acest subiect este o chestiune care nu ne mai afectează, fericirea Irinei contează cel mai mult pentru noi. Atat eu cat si fostul meu sot consideram ca putem decide in interesul superior al copilului nostru avand in vedere legatura sufleteasca dintre noi ca parinti si fetita.  Irina si-a manifestat dorinta de a veni in SUA in repetate randuri. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atat mie cat si fiicei noastre, ca ii va permite sa vina sa ma viziteze in SUA de fiecare data cand ea isi va exprima dorinta de a-si petrece timp cu mine, in funcție de vacantele școlare. Așadar, Iri mi-a dat cuvantul, si cred ca este de buna-credinta, ca aceste vizite vor începe sa aibă loc o data cu terminarea litigiilor dintre noi, ma refer la încheierea procesului de custodie.
Scopul meu ca mama a fost si va rămâne pentru totdeauna sa o am pe Irina aproape si doresc sa elimin orice fel de impedimente si disensiuni între mine si tatăl copilului astfel încât acest lucru sa se întâmple cât mai repede.
Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere, inseamna mult pentru mine! Va doresc tuturor liniște, fericirea va veni odată cu ea!”, a scris Monica pe Facebook.

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com