W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Excentrici, mereu in atentia presei si deschisi in ceea ce priveste orientarea lor sexuala, vedetele din Romania nu se mai ascund. Multi dintre ei au tinut secret o buna bucata de vreme orientarea lor sexuala, insa in cele din urma chiar ei au recunoscut ca sunt gay. Mircea Solcanu, Catalin Botezatu, Mircea Zara, Adrian Nastase sau Gabi Balint sunt printre cei care au fost banuiti la un moment dat cum ca ar fi gay.

 

Mircea Solcanu, prezentatorul ,,Povestirilor de Noapte” de la Acasa TV nu-si mai ascunde orientarea sexuala. O buna perioada, Mircea Solcanu a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a prinde curaj sa recunoasca ca este gay.

Mare dilema in ceea ce priveste orientarea sexuala a lui Catalin Botezatu. Desi gurile rele declara sus si tare ca designerul este gay, Botezatu spulbera orice urma de suspiciune. Potrivit lui Catalin, toate aceste zvonuri au fost lansate fie de barbatii ai caror iubite au trecut prin patul lui, fie de femeile pe care le-a refuzat.
O alta persoana publica din Romania a recunoscut. VJ-ul, care nu de putine ori a fost surprins la bratul prietenului, a marturisit ca homosexualitatea nu este o situatie anormala pentru el.

Surpriza mare in ceea ce priveste orientarea sexuala a politicianului Adrian Nastase. Fostul premier a bost banuit ca ar fi homosexual, dar a negat categoric aceste zvonuri, aparute inca de la inceputul carierei sale politice. Aceste speculatii s-au intensificat in timpul campaniei electorale din 2004, insa nimic nu a putut fi dovedit.

In 2007, Cosmin Olaroiu l-a acuzat pe Gabi Balint ca ar fi homosexual si ca a fost prins de nevasta cu un barbat in pat. ,,Pe mine nu m-a prins nevasta in pat cu alt barbat, ca pe el”, a afirmat fostul antrenor al Stelei. Balint a declarat la momentul respectiv ca s-a declarat scarbit, dar a precizat ca nu il va da in judecata pe Olaroiu, iar acest lucru nu a facut decat sa alimenteze barfele.

 

 

A.D

shared on wplocker.com