W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Daca il doriti pe Mihai Margineanu la evenimentul d-voastra nu trebuie decat sa sunati la +4 0751690697

9 Responses to “Mihai Margineanu”

 1. Draghici Silvian
  1 February 2011 at 4:34 pm #

  in ideea organizarii unui eveniment Mihai Margineanu in data de 14.02.2011,intr-un club din Poiana Brasov, am rugamintea de a-mi transmite daca data aceasta este libera ptr artist si conditiile financiare pe care trebuie sa l-e indeplinim.

  Cu respect!

 2. mihaela
  15 September 2011 at 11:01 am #

  buna ziua!am rugamintea de a-mi transmite conditiile finaciare,pt o nunta in bistrita ,nunta ce va avea loc la anul in luna mai,si bineinteles durata programului,domnului mihai margineanu.va multumesc!un salut!

 3. Alice
  11 January 2012 at 1:26 pm #

  Buna ziua!

  Ma numesc Alice Mircescu, sunt liceanca, membra a YouthBank Bucuresti si as vrea sa cantati pentru elevii din Capitala.
  YouthBank este un program in care liceenii vor sa schimbe cu adevarat ceva in orasul lor. Si cum acest lucru nu este posibil fara ajutor, m-am gandit sa va scriu pentru a vedea daca exista posibilitatea ca anul acesta sa beneficiem de sprijin din partea dvs. De 3 ani incoace, echipa YouthBank Bucuresti reuseste sa stranga anual aproximativ 3.500 euro. Pana acum, au cantat pentru noi, trupa Taxi, Trupa Veche si Alexandru Tomescu (faimosul violonist roman care canta la vioara Stradivarius). In urma prestatiilor lor, din vanzarea biletelor, am reusit sa strangem suma de care aveam nevoie ptr ca noi sa ajungem sa finantam proiecte sociale prin care liceenii au ajutat la schimbarea comunitatii.
  In prima saptamana a lunii februarie, de preferat pe 2 februarie, am dori sa organizam un concert la care sa ne onorati cu prezenta si in urma caruia sa ajutati la strangerea celor 3.500 euro. Ne-ar face mare placere daca ati putea sa veniti sa cantati la noi la concert. In deschidere avem cateva trupe mai mici, formate din liceeni, iar spatiul folosit va fi Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.
  Suma stransa din vanzarea biletelor se va directiona catre fondul YouthBank.
  As dori sa stiu daca ati putea sa ne ajutati in acest proces de schimbare a comunitatii.

  Astept un raspuns, fie el chiar si negativ,

  O zi minunata,
  Alice

  Mai multe informatii despre programul YouthBank :

  1. Este cel mai bun proiect educational al anului 2010 – Premiu castigat la Gala premiilor in Educatie ;
  2. Este cel mai bun proiect de voluntariat al anului 2011 in domeniul tineret ;
  3. Este un proiect sprijinit de numeroase institutii si companii : KFC, Coca-Cola etc
  4. YouthBank este un program al Fundatiei Comumitare Bucuresti ;
  5. Programul YouthBank este un program international, care a inceput in Irlanda, fiind implementat prima data la noi in tara in Cluj, in 2006. In Bucuresti, programul a venit in anul 2010.

 4. teodor
  4 April 2012 at 3:19 am #

  va rog sa mi comunicati conditiile in care dl margineanu poate lua parte la o aniversare ( sotia mea )la inceputul lunii iunie

 5. tocitu andrea
  7 May 2012 at 12:32 pm #

  Buna ziua,am rugamintea sa imi comunicati care sunt conditiile financiare in vederea organizarii unui eveniment si anume o zi de nastere
  Multumesc

 6. Gelu Matei
  2 June 2012 at 3:35 pm #

  Buna ziua,

  Ma intereseaza pretul pentru o nunta in 2013 iunie, in bucuresti si durata programului domnului Mihai Margineanu?!
  Multumesc,
  Gelu

 7. Bucci Mayla Annalisa
  22 July 2012 at 12:13 am #

  As dori sa organizez un eveniment la un nou Bistro Pub deschis in orasul Craiova,.Am rugamintea de a imi spune conditile financiare pentru un concert.Va multumesc anticipat.

 8. nicolau ioan
  7 November 2012 at 9:54 am #

  la multi ani ,multa sanatae si ferdcire cu ocazia sfintilor mihail si gavriil si mult succes in activitate sa artistica cat si sufleteasca.si vreau s astie ca il voi aprecia mereu orice ar face si asteptam un nou album

 9. Popescu Andreea
  16 June 2013 at 10:10 am #

  Buna ziua,
  As dori sa stiu pretul si durata programului domnului Margineanu pentru o nunta pe data de 31 august 2013. Nunta va fi in Bucuresti la Imperial Ballroom Cismigiu.
  Va multumesc,
  Andreea Popescu


shared on wplocker.com