W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

De când locuieste in Monaco, Mihaela  Radulescu a avut numeroase ocazii sa intalneasca celebritati la care oamenii obisnuiti doar viseaza.  De curand, vedeta a scris pe blogul personal ca a avut prilejul sa de nas in nas cu adevarate vedete de talie internationala. Cu toate acestea, si-a aratat profunda admiratie pentru celebrul Alain Delon. “E modelul acela ideal de barbat. M-am topit uitandu-ma la ochii aceia atat de albastri si plini de povesti”, scrie Mihaela Radulescu.

“Din fericire, agitatia asta se intampla aprig doar la Grand Prix, cel mai important eveniment anual al Principatului. Ajunge sa iesi cativa metri din casa si dai de cate un star – se cam aduna pe-aici si cei veniti pentru Festivalul de la Cannes – azi isi plimba cainele Nicole Scherzinger (cantareata e iubita pilotului Lewis Hamilton), aseara au “facut valuri” Cameron Diaz si Leonardo di Caprio, pe yachtul Tag Heur (cei doi sunt ambasadorii acestei marci de ceasuri), Alain Delon lua masa la restaurantul caruia io ii zic “cantina” noastra, pentru ca e la 2 pasi de casa si mergem de 2-3 ori pe saptamana… L-am ratat pe Michael Douglas, adica n-am avut placerea sa dam nas in nas, dar venise si el sa asiste la cursa. Mi-ar fi placut sa-mi fac o poza cu Alain Delon, e modelul acela ideal de barbat. m-am topit uitandu-ma la ochii aceia atat de albastri si plini de povesti … Ma bucur ca organizatorii l-au omagiat, in sfarsit pe marele star francez, purtatorul uneia dintre cele mai mari cantitati de farmec masculin, dupa standardele mele…

Cand Monsieur Delon nu e prin zona, mai am o pereche de ochi albastri carora le zambesc aproape zilnic – cei ai vecinului meu….Roger Moore. Da, chiar celebrul James Bond din vremuri indepartate, care locuieste aici, in blocul de langa mine, dar vine mereu sa-si viziteze fiul, care sta chiar…sub mine (iertare, dar asa descrie limba romana situatia locativa:)). Un alt vecin celebru (care plateste si el intretinerea fara restante) e mai tanarul Novak Djokovic, numarul 1 mondial la tenis, cu care ma mai intersectez la lift sau in garaj. Peretele unde stau aliniate cutiile postale mai dezvaluie o multime de nume celebre, cu rezonanta comerciala, cinematografica sau istorica. Pacat ca aici nu se tine nicio sedinta de bloc, ca sa ne cunoastem mai bine unii cu altii !!!:)
Bunaoara, nu duc lipsa de ochi celebri si nici nu mi-e dor de vecini curiosi sa se uite cand si cu cine vin acasa Viata la bloc nu mi s-a parut nicicand mai captivanta!

 

 

sursa: http://22foryou.co/mihaela/

 

 

 

 

 

Monica Avram

One Response to “Mihaela Rădulescu, topită după un super bărbat. “ E modelul acela ideal de barbat. M-am topit uitandu-ma la ochii aceia atat de albastri si plini de povesti””

  1. Matheus
    23 August 2013 at 6:04 am #

    Acum ce sa zic, viata a fost dintotdeauna colaimcpta, eu insa abia in ultimii ani ma gandesc cu groaza la tineretea mea pierduta. Nu e deloc usor pentru o femeie(pentru un om in general) sa constate ca a imbatranit. Insa tu nu ai de ce sa-ti faci griji, la 25 de ani viata e frumoasa!


shared on wplocker.com